hits

Irriterer du deg over min refleksjon?

Det er noen få av mine lesere som, etter å ha lest innleggene mine, føler et stort behov for å kritisere min refleksjon! Kritikken går ut på at jeg reflekterer dårlig, mangler konklusjoner og at den er uferdig. Og det er i orden.

For det første kan du kanskje sette deg inn i hva en refleksjon er for noe. Og for å hjelpe deg på vei så legger jeg ved en link som burde være forståelig for de fleste: http://lpmodellen.wordpress.com/2011/10/31/forskjellen-pa-analyse-og-refleksjon/ Dette er jo en folkeopplysning, for de som har etterlyst det ;)

Når du nå har forstått hva en refleksjon er, så håper jeg også at du ser at din kritikk ikke passer helt inn i den settingen? Eller? En diskusjon ja helt klart. Men, dersom min måte å reflektere på er vanskelig og uforstående for deg så skjønner jeg jo det at du forsøker å gjøre den om til en analyse jeg har gjort. Men, skriver jeg en analyse så skriver jeg at det er det jeg gjør! 

For det andre så lurer jeg på om du prøver å vise hvor intelligent du er ved å kritisere min refleksjon? I så tilfelle så beviser du det motsatte for de som faktisk vet hva en refleksjon er! 

Jeg syns jo det er litt søtt, og ikke så reint lite manndig å fremvise sin egen intelligens på denne måten. Rakke ned å andres tanker og til tider mitt utseende, er jo ikke bare sjarmerende det men kjempe saklig i tillegg. Det gir jo bilde av en høyt respektert person med god forståelse for andres refleksjoner. Det i seg selv sier jo at du i tillegg er istand til å lese mine tanker og erfaringer, som jeg selv har tolket feil! Må bare beklage! 

Har du tenkt på en ting? Kanskje jeg bare er dum og ikke har noen intelligens å vise til, slik du har? Det er ikke straffbart å være dum vettu, jeg blir neppe klokere av din kritikk heller. Å skrive en blogg krever ingen utdannelse, på samme måte som å kommentere en ikke gjør det. Nå er jeg litt heldig som har en utdannelse da, sånn i virkeligheten. Men jeg er ikke utdannet rakettforsker, det skal jeg innrømme. Men jeg takker for at du har høye forventninger til min blogg om at den skal være så bred at alle skal kunne forstå hva jeg skriver. Med andre ord at jeg skal analysere hele verdensbildet sett fra alle mulige synsvinkler, og ikke ta for meg "små ubetydelige ting"! Ah, nei jeg kjenner at det blir for vanskelig. Kan du ikke finne en annen blogg å lese istendenfor? 

Hehe, må bare le altså. Men jeg takker uansett for at du vil besøke min blogg og samtidig tar deg bryet med å legge igjen en kommentar, anonymt dog! Anonymt i den forstand at du ikke levner noe navn eller adresse, men Ip nummeret, som KAN fortelle hvem du er, er jo der, så anonymt er jo ikke helt riktig skrevet det heller ;) 

Ønsker deg noen knakende gode og reflekterte blogglesninger i fremtiden også. 

#Blogg #Lesere #Intelligens #Refleksjoner #Begrepsforståelse #Idioti 

 

 

12 kommentarer

Malene Tabita Jacobsen

23.08.2014 kl.21:20

Refleksjon. Handler jo om å se ting fra,flere vinkler og ikke bare en, blir nesten som en liten for og mot diskusjon.. Jeg synes nu du e flink;-)

Lillja.blogg.no

23.08.2014 kl.21:27

Malene Tabita Jacobsen: Skjønneste <3 Har du det bedre i dag?

synskepeggy

23.08.2014 kl.21:47

Nei,det gjør jeg ikke :)

Jeg finner andres refleksjoner (som oftest) interessante.At vi to noen ganger reflekterer ulikt og på hver vår måte er jo bare hyggelig det og er samtidig med på å utvide perspektiv og måte å forstå ting på (fra den andre sin side)

Jeg har alltid sagt at det er forskjellene (på hverandre) man lærer (mer) av og ikke likhetene - og så har jeg også alltid sagt at man ikke må la seg irriterer eller blir sint,bli effektiv istedet - den innstillingen "frisker" alltid opp enhver diskusjon - garantert !

Trenger vel ikke nevne her at jeg for lenge siden har lært meg en retorikk som er vanskelig å angripe,og da mener jeg ikke kverulering,krangling eller generell drittkasting...

Ha en fin lørdagskveld :) Hilsen synskepeggy.

hobbyene

23.08.2014 kl.21:49

Les så lite av bloggen din,til og bry meg om dill og dall

GOD helg

Malene Tabita Jacobsen

23.08.2014 kl.21:50

Nei, se bilde på bloggen.. Æ trodde ikke æ tålte så lite å at diagnosen va så alvorlig.. Skal skriv. Enda et innlegg når formen er bedre.. Nu ligg jeg på kreft,smerte øyeavd. Å får mer smertestillende, tirsdag er det mr..

Lillja.blogg.no

23.08.2014 kl.22:05

hobbyene: Jaså. Tilbake med navn nr. 3 på kort tid! Hmmm, fredlig - fredlig1 og nu hobbyene?

Jaja, god helg til deg og :)

Lillja.blogg.no

23.08.2014 kl.22:06

synskepeggy: Søteste du :) Ha en fin kveld :)

Lillja.blogg.no

23.08.2014 kl.22:10

Malene Tabita Jacobsen: Ikke bra! :/

Cathrine Narum

23.08.2014 kl.22:11

Hahahaha! Hva skal man skrive til dette? Et veldig morsomt innlegg ihvertfall! Det finnes alltid folk der ute som er ute etter å kritisere. Du får bare le av dem, noe jeg skjønner at du gjør ;)

Ha en fortsatt fin helg! :D

Lillja.blogg.no

23.08.2014 kl.22:12

Cathrine Narum: Ja jeg ler :D Og mange med meg også. Joda innlegget var ment å være av den lystige sorten :)

Sunniva Fjugstad

23.08.2014 kl.23:55

Si hva du mener og drit i janteloven! STÅ PÅ. Klem fra meg til deg

Lillja.blogg.no

24.08.2014 kl.00:03

sunnivanfjugstad: Tusen takk for det! Klem tilbage :)

Skriv en ny kommentar