hits

150 kroner kiloet... Galskab!

Hvorfor er det så utrolig dyrt? Dette er heller ikke den høyeste kiloprisen heller, har vært borti kr.169,- men likevel. Morellene har ankommet butikkene . Vel, ikke de norske selvsagt! Det er noe av det beste jeg vet, en kilo forsvinner lett som bare det. Når mye av bæra i posen er overmoden, har hakk i seg eller er dårlig av andre grunner så er det rimelig å spørre hvorfor de er så dyre. Kvaliteten er slett ikke etter prisen synes jeg!

Så, i går fikk jeg kjøpt en pose av disse herlighetene, litt surere enn jeg liker de men gode likevel. Da jeg kom i kassen for å betale, så spurte hun som satt der om jeg var klar over kiloprisen? Jeg svarte som sant var at ja, det visste jeg. Hun sa hun følte hun måtte gjøre folk klar over dette fordi prisen er så høy, og mange tror at kiloprisen er kr.15,- istedenfor kr.150,- God service forøvrig :)

Jaja, høyt henger de og gode er de uten tvil! Kongen i fruktdisken må de vel sies å være. Heldigvis bruker de norske morellene å ha lavere pris, og de er jo også best!

Jeg ønsker meg et morelltre i hagen!

 https://www.facebook.com/lillja.blogg

#blogg #sunt #frukt #bær #dyrt #pris #kilopris #importert #norsk #moreller #cherry

 

 

9 kommentarer

De prisene er galskap uten tvil.

Jeg elsker Nektariner, Moreller og Vannmelon. Går mye av det hele sesongen det er å få tak i. Mye penger på frukt for å si det slik.

Jeg vil gjerne at prisene faller litt.

Har ikke morell tre, men kirsebærtreet har jeg::)

Lillja.blogg.no

29.05.2015 kl.13:52

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Høster du av kirsebærtreet? Oh lykke...

Ja prisene burde gått ned men det er jo slik i Norge. Det som er sunt er dyrt, og skvipet er billig. Sakk om helsepolitikk!

29.05.2015 kl.15:42

199 kr kilo va dt hær. Sinnsykt dyrt 😕 Bæst æ vet.

Lillja.blogg.no

29.05.2015 kl.15:44

Anonym: Ja, e det bæste æ å vet men fy for en pris da...

Toril

29.05.2015 kl.21:20

Huff ja! Enkelte frukt er kjempedyrt. Kjøper ikke kirsebær, fordi jeg ikke er så begeistret for det, men jeg ser at det er dyrt hos oss også.

Når de første Norske jordbærene kommer er de kjempedyre, og særlig Lensvikjordbærene.

Prisene på matvarer er av og til galskap!

Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg :)

Stor bloggklem fra Toril

Moffeliten

29.05.2015 kl.22:37

Gleder meg til de norske kommer, frukt-rasist som jeg er. Vi har et stort morell-tre i hagen og da jeg var liten, ble jeg fortalt at de beste morellene nettopp var de med hakk i.

Lillja.blogg.no

29.05.2015 kl.22:40

Moffeliten: Det gjør jeg og. De norske er best, og det gjelder all frukt. Spesielt jordbær og moreller. I år skal jeg på selvplukk av jordbær, har jeg tenkt. :)
Det er litt ironisk uten tvil::)

Lillja.blogg.no

30.05.2015 kl.09:24

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Jepp :)

Skriv en ny kommentar