hits

Drittei av mat...


Et kjøleskap som bugner over av mat, kjøkkenskap så fulle at de knapt nok kan lukkes, frysere med de lekreste retter, butikken like om hjørnet og pengeboka full. Likevel så er det absolutt ingenting jeg har lyst på. Ikke en eneste smule! Maten byr meg faktisk imot for tiden, og jeg må presse ned hver en bit. Magen rumler men jeg er ikke sulten. Matysten er lik 0!

Opp i alt dette tenker jeg - for et luksusproblem. For ja, det er akkurat det den er, med all den tilgangen jeg har på mat. Ikke alle er så heldig som meg. Jeg vet det! Men likevel så MÅ jeg spise, tvinge ned noe som gjør at jeg kan få tatt de medisiner jeg må ha, holde blodsukkeret ved like og helst stabilt.

Noen ganger er det bare slik. Det hjelper hverken å tenke på de som ikke har mat og så spise i takknemlighet, eller tanken på hvor godt noe smaker. For ingenting smaker! Vel, det går over og jeg må bare vente på bedre matlyst. Kanskje skal jeg bare nyte denne tiden, for jeg vet jo at det kommer tider der jeg har lyst på alt :)

Vi mennesker, vi er noen underlige planter!

#blogg #mat #kost #matlyst #nødvendig #sulten


 

2 kommentarer

Du sa som sagt at du hadde lagt ut dette innlegget. Kjedelig å være matlei, og jeg er veldig glad jeg ikke er det. Elsker sterk mat, og nå i helgen var det en kulinarisk opplevelse av de sjeldne. Masse god mat, og regningen ble 300,- pr pers av oss voksne, og da spiste ungene også.. Hvorfor gå ut når resturanten ligger på kjøkkenet.:)

Håper du kommer tilbake til at mat er godt snarest.:)

Lillja.blogg.no

05.04.2016 kl.11:31

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Ja, er kjedelig å være matlei men det går seg til etterhvert vet jeg :)

Ja, så sant som du skriver. Den beste restauranten er gjerne eget kjøkken. Jeg er også glad i sterk mat :) Nam..

Skriv en ny kommentar