hits

Galskapens filer..


Som en forvirret kattunge som strekker hals, og vrir hodet - nesten rundt, for å klare og følge med på hva som skjer. Hjertebank, stress, svette hender og en mer eller mindre lyst til å bare troppe opp på biltilsynet for å levere inn førerkortet.

Jeg trenger det ikke! Her, bare ta det. Så hadde jeg vært ferdig med den saken. Men neida, jeg har kjøpt meg bil og må stupe ned i denne møkka av noen filer, flettinger og store rundkjøringer, med skilt du knapt rekker å få med deg på ferden, der tid ikke er et spørsmål. Her skal det gå fort, og fin flyt skal det være i trafikken. Bilene popper opp i alle dine synsvinkler, over, ved begge sidene, og under, noen kjører altfor fort, andre hytter og tuter. Ikke nødvendigvis på meg, men kanskje på noen andre. 

Hehe, må le litt av meg selv! Selv om det er sant det jeg skriver, om det og kjøre på ukjente veier med et helt annet trafikkbilde enn jeg er vant med, så går det greit. Problemet er slett ikke filene eller rundkjøringene, det er å vite hvor du skal. For er du ikke sikker på veien, så kan du være sikker på at du mister et skilt som sier hvor du du skal svinge inn. Og havner du da i feil fil så er det jo bare og snu... BARE! Vel...

Kanskje skulle man tro at det å kjøre i sentrum var det verste? Jeg synes ikke det. Der har jeg bodd i over 5 år, jeg kjenner alle gatene og vet hvor jeg skal kjøre, for å komme dit jeg skal. Det verste er når jeg skal utenfor sentrum. Det er der filene, og rundkjøringene blir store som troll! Det er der jeg må skjerpe mine kjøreferdigheter.

Jaja, det er vel lov å føle det litt slik når alt er nytt? Jeg må bare stupe i det og komme ordentlig igang, så nå skal jeg ut å tur. Ikke akkurat nå, men snart ;) Er bare å koble på gps, slik at jeg kanskje unngår å havne langt "utombys" hver gang jeg setter meg i bilen!

Ha en flott dag, kjør pent! 

#blogg #trafikk #kjøre #bil #kjøring #trafikkbilde #filer #rundkjøringer #kaos #usikker #uvant 


 

2 kommentarer

Inger

27.04.2016 kl.16:08

Ha ha ha kjenner meg igjen der gitt. Har gitt opp, mitt gamle grønne er ikke fornyet og ligger tryggest i skuffen.

Lillja.blogg.no

27.04.2016 kl.17:46

Inger: Hehe, nå har jeg kjørt noen dager og ting er ikke så himla skremmende lengre. Vel, i alle fall de veiene jeg har kjørt ofte :)

Skriv en ny kommentar