hits

Nei takk, til sure og ufine kommentarer!

Jeg har etter nøye overveielser, valgt å stenge kommentarfeltet på bloggen min. Det er ingen tvil om at det er mange jeg vil savne å ha en dialog med. Mange hyggelige kommentarer, fra trofaste lesere over to år, likeså!

Men, det er ikke til å unngå og ta opp i vurderingen de kommentarene som ikke er så hyggelige. Jeg snakker selvsagt ikke om uenigheter, det tåles. Jeg snakker om de stygge kommentarene, som går inn på en. For ja, det går inn på meg. Ikke alltid, men av og til. Det holder til at jeg nå tar denne avgjørelsen!

Du kan fremdeles gi meg kommentarer på innlegg jeg skriver. B.la på facebook, der jeg poster alle mine innlegg på: https://www.facebook.com/lillja.blogg/ Følg meg gjerne der, og kommenter så mye du ønsker!

Jeg kan også kontaktes helt privat, og anonymt (selv jeg kan ikke vite hvem du er), på tlf. 59 44 44 02 Denne tjenesten er gratis for deg når DU sender sms/mms. Svarer jeg deg så koster det kr.29,- pr melding du mottar fra meg. 

Flere og flere bloggere velger denne løsningen, og nå jeg også. Enten man forstår det eller ikke, så er det slik det har blitt.

Håper likevel du vil gi meg tilbakemeldinger, ris eller ros på mine innlegg, via de kanalene som finnes. 

Ha en kjempe fin dag :)

#blogg #kommentarer #nettroll #anonym #teletjeneste #facebook #hyggelig #uhyggelig #saklig #usaklig #kritikk #ris #ros #tilbakemeldinger
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar