hits

Noen (store) puppesannheter...Jeg kan ikke unngå å legge merke til at pupper er i vinden som aldri før, og det opereres over en lav sko. Det gjør ikke meg noe, men enkelte får et litt annet bilde på hva vi som faktisk har fjernet et bryst, for så å rekonstruere det, har gått igjennom! Jeg kan med det samme si at det å rekonstruere et helt bryst er langt fra det å sette inn silikon, hos friske mennesker. Eller å redusere/korrigere det, forsåvidt!

Jeg var uheldig og hadde utallige operasjoner for å få dette til, der det oppsto alt fra infeksjoner til nekroser! Hadde jeg vist hva jeg måtte igjennom for å få dette til så tror jeg nok at jeg hadde tenkt meg om en gang til. Det var kalltøft etter å ha minimal energi etter alt kreften hadde med seg. Det er klart at jeg i dag kan si at jeg er fornøyd, det funker greit ifht klær og slikt, samt forebygger det feilbelastninger i rygg og skuldrer. 

Jeg er ikke ute etter "ta" noen med dette. Men på et vis bagatelliseres de virkelige operasjonene som gjøres av alle andre grunner en skjønnhetsidealer! Så da tenker jeg dette får bli en liten tilleggsopplysning til de andre, blåbæroperasjonene som de faktisk er i forhold. Jeg blir også slått av den uvitenheten som er blant mange, når jeg møter på folk som sier at de også har rekonstruert, men som bare har fylt på med silicon.

Så hadde jeg en plan om å vise et bilde av min overkropp. Det kan være jeg gjør det en dag, men jeg syns dette er tøft nok å skrive om, så det hopper jeg over denne gang!

Rekonstruksjonen jeg fikk gjort var en såkalt Stilket TRAM. Og her inngår en full bukplastikk, som jeg også ser flere skriver om og ikke minst ønsker seg. Det er og en helt annen greie, fordi under en kreft rekonstruksjon, som dette, blir også muskler flyttet på. Alle som har hatt noen turer under kniven vet at det å berøre muskler under operasjoner er ganske mye verre og smertefullt kontra kun bløtvev.

http://bcove.me/bga91jf2 Advarer mot sterke bilder i denne videoen!

Besøk gjerne min fb side, ønsker du å følge meg så lik den: https://www.facebook.com/lillja.blogg

#blogg #kreft #brystkreft #cancer #operasjon #rekonstruksjon #skjønnhet #forfengelighet 

14 kommentarer

Ove Kristian

10.08.2016 kl.11:27

Klem!!

Lillja.blogg.no

10.08.2016 kl.11:31

Ove Kristian: Takk! Klem tilbake. Ha en riktig så fin dag :)

Toril

10.08.2016 kl.12:26

Jeg skjønner kjempegodt hva du mener, og jeg synes det er kjempeflott at du setter din opplevelse i perspektiv med slike skjønnhetsoperasjoner.

Tror nok at hvis de som ivrer og brenner for å fikse på puppene sine fordi de er misfornøyde hadde opplevd at de måtte fjerne et bryst i kreft hadde fått seg en tankevekker!

Jeg kjenner noen som har gjort det samme som deg, og de forteller om en operasjon som er kjemepevond! Det går ikke an å beskrive.

Der sitter folk og hyler om at de har lyst til å ta silikon, brystløft og brystreduksjon fordi de er misfornøyd! Jeg blir så provosert, fordi jeg tenker på andre i din situasjon <3

Tusen takk for at du står frem med dette <3 Jeg håper det kan åpne øynene på de som klager over utseende sitt at de tenker seg om 1, 2 og 3 ganger!

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

10.08.2016 kl.12:33

Toril: Tusen takk, Toril. De fleste forstår jo dette men så har vi noen da...

En ting, er som du sier av skjønnhet, annet er det når det er av rein nødvendighet, som ved sykdom. På et vis så føler jeg for å si at ikke alle operasjoner handler om overflatiske ting.

Ha en fin dag :) Klem

Moffeliten

14.08.2016 kl.21:18

Skitt! Jeg mente selvsagt Fulgt! Så feilen da jeg trykket på post kommentaren.

Synes du er tøff jeg, som forteller hva en brystoperasjon egentlig er. Rekonstruksjon av bryst er så viktig. Selv fatter jeg ikke hvorfor noen vil ha store bryst. Selv skulle jeg hatt så små som mulig, men en kan ikke alltid få det som en vil.

Tror mange unge jenter hadde hatt godt av å få litt mer informasjon om hva et inngrep i brystene kan føre til og hvordan kvinner som må gjøre dette ved kreft, må gå igjennom

Lillja.blogg.no

15.08.2016 kl.10:11

Moffeliten: Tusen takk! Ja, det er ikke så enkelt og greit som man skulle tro, bestandig :)

Ana

06.09.2016 kl.21:31

Fint at du forteller om deg. Men hvorfor må vi alltid sammenligne oss med noen? Er det egentlig reelt? Jeg synes ikke det,jeg har virkelig sympati for deg og respekt for hva du har gått gjennom. Men helt ærlig så forstår jeg ikke hva det har med andre å gjøre. Om jeg ville valgt å legge inn silikon proteser ville det skadet deg og din opplevelse av rekonstruksjon?

Det føler jeg blir helt feil,Hva skader det liksom? La oss heller være glad for friheten vi har i å velge det vi selv mener er best for at vi får det godt i livene våre.

Lillja.blogg.no

07.09.2016 kl.11:10

Ana: Det er vel nettopp det jeg ikke gjør, sammenligner. Men påpeker at det ikke er operasjoner du kan sammenligne. Så nei, det er ikke en reell sammenligning. Og nei, dette har ikke med noen andre enn meg selv og gjøre.

Jeg understreker at folk må få gjøre hva de vil, det inkluderer vel meg også? Jeg må få lov til å si at nei, jeg har ikke tatt denne operasjonen i skjønnhetens tegn men som en konsekvens av kreft. Vesentlig forskjell ikke alle klarer å se!

Merkelig at du tolket denne så forferdelig langt fra det som var mitt poeng?? Men, men..

Ha en fin dag :)

snavla

01.10.2016 kl.12:12

For noe styr - dreier seg da bare i bunn og grunn om fettvalker - ikke?

Lillja.blogg.no

03.10.2016 kl.11:25

snavla: Jo, igrunnen gjør det jo det. Om man ser bort fra nødvendigheten da..

19.10.2016 kl.14:04

Etter noen fødsler og tilsvarende tunge hengepupper som ville blitt et problem senere i livet, fikk jeg utført et løft. Lå på operasjonsbenken i 4 og en halv time i våken tilstand. Betalte det selv, selvom jeg fikk det innvilget av det offentlige. Narkose og mange dager på et sykehus takket jeg nei til, så da ble det sånn. Har ikke behov for å vise mine pupper frem, de er nå blitt snart 20 år eldre etter dette inngrepet. Angrer ikke en dag, dette gjorde jeg for det så ikke ut og hemmet meg forferdelig. Og til snavla, vil driste meg til at du ikke har peiling på hva du uttaler deg om her, og da mener jeg ikke bare det kosmetiske resultatet, men også mange plager man kan få grunnet dette når man blir eldre. Det har jeg sett.

Lillja.blogg.no

19.10.2016 kl.14:29

Anonym: For noen er en slik operasjon et veldig godt tilbud, både medisinsk og kosmetisk. Hva som ligger bak, vet bare den enkelte. Men jeg er i alle fall glad det finnes, og bra for deg at du fikk hjelp :)

For noen er pupper bare en fettklump, de om det. Men som du drister deg til å skrive, er det ikke alle som forstår å sette seg inn i en slik situasjon der pupper blir et problem. Helt enig med deg!

Ha en fin dag :)

Richard heffner

06.03.2017 kl.15:49

is an actor only hiered to make the comercial. stock market is only open for buisnies days.

Lillja.blogg.no

06.03.2017 kl.15:55

Richard heffner: :)

Skriv en ny kommentar