hits

Intervjuet i avisen.. Steffen hadde dødd uten nytt hjerte!Hver dag man logger på facebook, så kommer det opp et innlegg som jeg tidligere har delt. I dag måtte jeg klikke meg inn på det, og der fant jeg det første intervjuet som Steffen gav, etter hjertetransplantasjonen. I selveste Altaposten!

Det er litt sårt å lese det, eller veldig sårt, kan man heller si. Der smiler det et ungt par mot meg, full av optimisme og lovord for fremtiden. Det ble ikke helt slik de drømte om. Han lever med grusomme smerter som setter han utenfor både arbeidsliv, og et sosialt liv. Om det noen gang kan gjøres noe med, aner jeg ikke. Jeg tviler vel, siden det har gått så mange år nå. 

Vi får bare glede oss over at han er i livet, og ikke minst sende noen takknemlige tanker til den familien som mistet en av sine kjære, og på toppen av det sa ja til å donere bort dennes hjerte. Det er takket være det at Steffen lever i dag :)

http://www.altaposten.no/lokalt/nyheter/article6490093.ece#.UIJlm4dxQSU.facebook

#blogg #livet #døden #intervju #avis #organdonor #optimisme #fremtid #sønn #mamma #organdonasjon #transplantasjon #hjertetransplantasjon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar