hits

Dette blir altså for voldsomt? Herreminhatt...

Javisst, det er voldsomt og ekkelt. Kanskje t.o.m avskyelig? Men jeg må bare si at det forundrer meg at slike scener, det skal menneskeheten spares for mens de virkelige stygge, av livet scener, skal være så naturlig som det går an. 
 
BBC har altså valgt og ikke vise dette klippet i sin serie Planeth earth. En serie som jeg har fått med meg, og den er knallbra. Men tilbake til klippet! Flere slanger jakter på den samme iguan. Det er nyheter det, for det er vel første gangen man ser en slik jakt som filmen viser, noen sier sågar at dette er den første gangen dette har kommet på film.

Det viser en brutal død, der slangene mesker seg etter å ha forfulgt denne iguan i en sabla fart. Jeg ser at de har valgt å ikke vise akkurat dette klippet fordi det ble for brutalt. Jeg kan ikke la være å spørre hva som er brutalt med det? Spesielt med tanke på hva vi får presentert gjennom media. Massakre, store ulykker, alskens sorger og elendigheter der mennesket er i fokus, men når det gjelder ville dyr i en naturlig scenario - da blir det for voldsomt? 
 
At dette anses å være så ille, gir perspektiver jeg gjerne skulle vært foruten.... Det er en skrudd verden vi lever i, og slike tullete ting gjør den bare enda mer skrudd! Huff..
 
Er dette virkelig så ille at vi må skånes fra det?
 


 

4 kommentarer

Jeg må le.... Snakker om bakvendt land altså. Jeg har sett klippet mange ganger, og dette er faktisk verden vi lever i.. Vi trenger ikke å skånes fra slikt, men vi trenger å skånes fra halshogging av mennesker tatt av IS. Vi trenger å skånes mot Trump sine idiotiske taler... osv...

Lillja.blogg.no

14.11.2016 kl.13:24

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Hehe, latterlig ja!

Så enig med deg i det du skrives. Det finnes verre ting enn å skåne oss fra naturen :)

Toril

15.11.2016 kl.23:39

Huff! Dette var latterlig ja.

Som du sier så finnes det erre ting enn å skåne oss fra naturen :)

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

16.11.2016 kl.09:52

Toril: Ja, virkelig.

Klem til deg og kattene fra oss som bor i huset med det rare i :)

Skriv en ny kommentar