hits

Plutselig blir vi minnet om noe veldig viktig...

Jeg våknet i dag med meldingen om at en barndomsvenn av meg har gått bort, under tragiske omstendigheter. Det var ikke en jeg hadde noe og gjøre med sånn til daglig i mitt voksne liv, og det er mange år siden jeg så han sist.

Likevel så kjenner jeg på hvor trist det er at han ikke er mer, død og borte for alltid. Jeg tenker på familien hans, som har mistet en kjær person. Jeg tenker på alle minnene fra barndommen av. Våre mødre er gode venninner, og det har de vært så lenge jeg kan huske tilbake. Våre liv har blitt krysset mange ganger, helt fra barnsben av. 

Den siste gangen jeg så han, var i byen vi begge er fra. I dress, smilende og som alltid hyggelig, med glimt i øyet. Jeg har mange ganger tenkt på akkurat det lille øyeblikket, et godt øyeblikk, selv om jeg ikke engang husker hva vi snakket om. 

Tenk at jeg blir like slått hver eneste gang noe slikt skjer, noen jeg kjente dør. Vel, det gir meg i alle fall enda en påminnelse om at livet er skjørt, og ting kan snu veldig fort. I dag kan vi se forbi alt som har blitt sagt og gjort. Tenk om vi hver eneste dag kunne handlet litt etter samme målestokk? Tenk om vi maktet å fortelle hvor mye en person betyr, litt mer enn det vi får til sånn i det daglige, før det er for seint? 

Jeg vet ikke jeg, jeg bare kjenner på hvor trist jeg synes det er. 

Hvil i fred <3

#blogg #død #dødsfall #kjær #trist 

2 kommentarer

Cathrine

04.12.2016 kl.16:36

Kondolerer <3 Så trist :(

Lillja.blogg.no

04.12.2016 kl.20:35

Cathrine: Ja, veldig trist :(

Skriv en ny kommentar