hits

Mordere på frifot...

Vi sovnet i går til en fersk drapssak her i Kristiansand, hvor en voksen og en ungdom ble knivstukket og drept. Helt forferdelig er det, og mine tanker går til alle de berørte. 

Det tok ikke mange timene ut på morgenkvisten i dag før en ny sak, dukker opp i Sandefjord. To knivstukket, hardt skadet. Dypt tragisk, og leit!

Politiet er på jakt etter morderen/morderene. De har enda ikke funnet de, og det betyr at de kan være hvor som helst. Kanskje nærmere enn man liker å tenke!

Jeg er ikke på noen måte hysterisk men skal si det er ille å tenke på akkurat dette. Jeg sov urolig i natt, og er preget av alt det triste som har skjedd. Det påvirker de aller fleste vil jeg tro. Det skaper en usikkerhet.

Hvor gal må man være for å bære en kniv og så stikke den inn i noen? Steingal spør du meg! Så i dag har mine tanker svirret rundt dette, og jeg håper for alt i verden at de som står bak dette blir tatt fort, veldig fort. Inntil da, så skal i alle fall min ytterdør være lukket og låst!

Jeg tror verden er iferd meg å gå fra hengslene, for det ene slår jo det andre! 

#blogg #drap #usikkerhet #utrygg #samfunn #mord #frifot

 

8 kommentarer

Beate Pedersen

06.12.2016 kl.17:32

Mine tanker går til pårørende <3 Tragisk! Leste i dag at de ikke har ID på barnet. Så de vet ikke hvem det er :-/

Lillja.blogg.no

06.12.2016 kl.17:55

Beate Pedersen: Joda, de vet hvem han er. Politiet har gått ut med begge navnene på de her i Krs.

Men tragisk ja <3

Kirsti Langfeldt Skauge

06.12.2016 kl.22:07

Tankene mine svirrer også, spesielt siden Wilds Minne er barneskolen jeg gikk på fra 1. til 6. klasse. Foreldrene mine og mine 3 søsken med familiene sine bor i området der denne grufulle handlingen skjedde. Min bror driver butikk rett over gata fra skolen og, min søster går tur der med hunden hver dag. Alt kommer så nært når du vet dine nære og kjære er i det området daglig. Mine tanker i dag går til alle berørte, og spesielt til pårørende <3 <3 . Og jeg har gitt mine foreldre klar beskjed om å holde døra låst, skal noen på besøk til dem må de ringe på forhånd !!! Synd det har blitt sånn :( :(

Lillja.blogg.no

07.12.2016 kl.08:29

Kirsti Langfeldt Skauge: Huff ja, det kan jeg forstå. Slikt påvirker så utrolig mange, på ulike måter!

Ja, det er synd det har blitt sånn, kjenner på utryggheten her jeg bor, langt ut på landet. Så det må være ille for de som bor der.

Toril

06.12.2016 kl.23:57

Huff :( Dette er kjempetrist og tragisk :( Mine tanker til de pårørende og etterlatte <3 <3

Kan jo lure på hva som har skjedd da. To stykker som ikke kjente hverandre. Det er skummelt å begynne og synse om hva som har hendt, for da dukker konspirasjonsteoriene fort opp.

Var det langt unna der du bor?

Husker på 70-tallet i Trondheim da var det to drap ved kort tids mellomrom der to studentter (jenter) ble drept, og de fleste beboere i Trondheim var redde av seg. Jeg skjønner det kjempegodt.

I fjor nesten rett utenfor i gata vår (det er kun fire hus i gata her vi bor). Da var det en dame på ble knivtruet og frastjålet veska si av en veskenapper. Vi har kjøkkenvinduet mot gata. Jeg hadde ikke sett eller hørt noe som helst. Verandadøra stod åpen, og plutselig ser jeg politifolk med hunder og leter i hagen utenfor huset og i hagene hos naboene. Kattene satt på verandaen og knurret til politihunden. Så spurte politimannen om jeg hadde seg noe som hadde hendt, og det måtte jeg ærlig innrømme at det hadde jeg ikke. De tok gjerningsmennene, for flere hadde observet to 19 åringer som hadde løpt ut fra gata vår i samme tidspunkt. Jeg synes sånt er kjempeekkelt.

Jeg håper de finner morderen, for et sånt mord vil skremme folk, og særlig når gjerningmannen er på frifot!

Ønsker deg en kjempefin kveld :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

07.12.2016 kl.08:31

Toril: Ja, virkelig trist. En sønn med 5 søsken, og en tobarnsmor med mann :(

Det tar vel ca 1 minutt å kjøre så det er ikke så langt fra der jeg bor nei, har også kjente i området.

Ha en kjempe fin dag <3

Sverre

07.12.2016 kl.08:08

Det enkleste er pistol, sang Tramteateret en gang. Kan virke som vi er litt der. Man "løser" problemer med kniven. Lite voksent i et utviklet samfunn. Ingen tvil om at vi går feil vei. Men jeg håper og tror det snur snart. :)

Lillja.blogg.no

07.12.2016 kl.08:32

Sverre: Ja, vi får krysse fingrene for at dette snart snur!

Skriv en ny kommentar