hits

At det skulle være så enkelt, hadde jeg ikke trodd..

Det hender, ganske ofte faktisk, at jeg undervurderer meg selv, og kan man si - overvurderer en sak. Denne gangen var det kunsten å lage vårruller! Jeg hadde aldri trodd det skulle være så enkelt som det var, gå så fort som det gikk, og ikke minst bli så godt som det ble. Etter å ha skjøvet dette bort lenge, så fant jeg ut at nå, nå skal jeg forsøke å lage disse vårrullene. Ingredienser ble kjøpt inn og det tok under 2 timer fra jeg startet til vi hadde spist oss mette, ryddet og vasket opp, og lagt resten klar for frysing.

Sprø, litt sterkt krydret og med mange gode smaker som passet godt sammen. Om du tror, som meg at dette er krevende, så glem det! Ikke nøl med å lage dine egne vårruller med akkurat de smakene, og innholdet du vil ha.

Om noen skulle ønske min oppskrift, så kommer den i morgen!

Ha en fin kveld :)

#blogg #mat #kost #matlaging #vårruller #middag #enkelt 

4 kommentarer

Victoria Larsen

04.01.2017 kl.18:06

Ser jo kjempe godt ut!

Lillja.blogg.no

04.01.2017 kl.18:34

Victoria Larsen: Ble helt fantastisk godt dette :)

stavangerinmyheart

04.01.2017 kl.19:23

Så nydelig ut... skal jammen prøve jeg og en gang:)))) Takk for du fortalte at det var enkelt... ser veldig komplisert ut... he,he.

Lillja.blogg.no

04.01.2017 kl.19:31

stavangerinmyheart: Ja, det er akkurat det som er, man tenker det er så komplisert men det er det ikke. Legger ut oppskriften i morgen. Må bare skrive den først. Hehe :)

Skriv en ny kommentar