hits

Jammen, jammen... Ååååå...

Nei men for svarte! Det var ikke dette jeg var innstilt på. Langt derifra.. Det må gjerne falle ned, men ikke i hvitt. Jeg vil ikke ha noe snø, men der ligger det - som et lite melisdryss på bakken. Får håpe det er like skjørt som melis også, slik at det forsvinner på "no time".

Jeg er klar for vår og sommer. Vet det kanskje er litt tidlig å vente på men vi har vært heldig før. Er da optimist, skal vite :) 

Vel, det er i det minste lørdag. Den blir å gå rolig for seg, i heimen. Men neste helg, da!

Vi har bestemt oss for en helaften neste lørdag med middag på en god restaurant, noen gode drinker og konsert. Jeg gleder meg utrolig til det. Tønes er en morsom mann, med kreative og treffende tekster. Man må nesten bare le og trykke denne mannen mot sitt bryst. Hehe, ikke hørt om han? 

Ha en god lørdag :)

##blogg #musikk #norsk #visesanger #spesiell #vinter #forventninger

4 kommentarer

Lotte

04.02.2017 kl.18:30

Veldig enig med deg, snø er upassende. Trodde det var gjort vedtak om at vi ikke skulle ha snø i år. Det går mot lysere tider, så vi trenger tørre veier og Mulighet til å være mye ute. De som vil og snø kan dra til Hovden. God helg

Lillja.blogg.no

04.02.2017 kl.20:25

Lotte: Hehe, AMEN!

God helg til deg og :)

Tove

04.02.2017 kl.22:02

Årh hadde vært gøy å treffes neste helg, jeg skal mest sannsynlig ut en tur utpå kvelden fredag eller lørdag, hadde vært så kos å se deg igjen!

Lillja.blogg.no

05.02.2017 kl.10:30

Tove: Det hadde det :D

Skriv en ny kommentar