hits

Energityvene..

De som tapper oss, sakte men sikkert. De som stjeler vår oppmerksomhet, i mye større grad enn det vi liker. De som vi er omgitt av, på alle bauger og kanter. De som ikke ser sin egen rolle, i ditt liv. De som hverken kan høre, se eller vite - de trenger ikke engang å være en person men kan like gjerne være en tanke, noe vi føler, eller tror på og ikke tror på. De som vet akkurat hva de er! Det som ikke er personifisert, i tillegg til de som er det. Energityvene i ditt liv..

Vi vet hvem de er. Vi kjenner hver og en av de. Vi lurer ikke på om de er det, energityver - fordi vi kjenner dem. Alle sammen! 

Hva eller hvem som er det, er ikke det som er mest viktig. Det som er viktig er at vi alle har disse rundt oss. Vi tillater de å være i vår umiddelbare nærhet, år etter år. Noen kanskje gjennom et langt liv. Vi ønsker de dit pepperen gror, og sendt bort med enveisbilletter - uten muligheter til å kunne returnere. Likevel så er de der, og tapper oss for alt det vi har. Vi tillater det! Vi lar de bli.

Sett deg ned å tenk litt på det. Hva er det som tapper deg for energi? Hva er det som ikke gir deg noe positivt? Hvem er det? Det kan igrunnen være alt fra et menneske til et stykke papir. Poenget er at det tapper deg. Det tapper deg som menneske. Henter frem bekymringer. Uroligheter. Samvittighet som gnaver. Unnskyldninger. Løgner og halvsannheter. Det henter frem et menneske du slett ikke ønsker å være, på noen måter. De skaper en ubalanse i deg, som tilslutt kan bli altoppslukende. En ubalanse i deg som menneske som fører deg nærmere en avgrunn, enn noe annet.

Gjør opp et regnskap. Rens opp i det du kan rense opp i. Kvitt deg med det som ikke er av det gode, og som slett ikke behøver å være der. Bli ferdig, både fysisk og psykisk. Hvordan, vet bare du. 

Vi rydder, styrer og steller med våre hus. Pynter, om-møblerer og bytter ut. Gud hvor deilig det er med nye gardiner, og et rent hus.

Men oss selv, hvordan er det der? Vi er ikke så flink til å ta noen grep der. Gjerne i frykt for å skade andre, så skader vi heller oss selv. Vi lar gamle skjelett som egentlig er død for mange år siden, følge oss på veien videre. Enda vi ikke MÅ. 

Aksepter ting du ikke kan gjøre noe med, men gjør noe med det som er i din makt å gjøre noe med. Om man setter seg ned å ser, så er det faktisk mye vi kan "kvitte" oss med, er det ikke? Ting som tapper oss. Det er en treningssak, så begynn i det små. Du kommer til å bli tøffere, etterhvert som du ser at det virker. 

Et mer lykkelig menneske i balanse - kvitt deg med energityvene! Ta en skikkelig "rundvask" en gang iblant, det vil hjelpe på, og vær tro mot deg selv. 

Ha en god dag :)

#blogg #energityver #energi #menneske #nødvendig #bekymringer  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar