Djevel på hesterygg...

Kjært barn har mange navn, sies det. Uansett hva det heter så er dette noe av det bedre jeg har smakt av et tapasbord, ever! Noe så enkelt som Dadler med Bacon surret rundt.

Det salte Baconet, mot den litt søte Daddelen. En uimotståelig kombinasjon!

Dette er hva du trenger! Bacon og Dadler :)

Del baconet i to, plukk evt. ut stenene på daddelen og surr den inn i bacon, som du setter på en bakepapirkledd plate/rist.

Sett midt i ovnen på 200 grader, i 10-15 minutt, eller til du ser at baconet er ferdig. NYDELIG!

Denne er en liten "allrounder". Den passer like godt til kjøtt som til fisk, som alene. Den er ganske mektig så man trenger ikke veldig mange biter før det er nok.

Prøv da vel :)

#blogg #dadler #bacon #mat #tapas #tilbehør #fingermat #forrett #kosthold




 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits