hits

For en konge vi har!Man kan, om man vil diskutere seg grønn på om vi skal ha monarki eller ikke. Det er ikke diskusjonen her. Dette er heller en liten hyllest til vår kjære folkekonge Harald.

I dag fyller han 80 år! Respektabel alder det. Ennå er han sprek, og vi hører titt og stadig fra han. Enten han er på en åpning av et eller annet slag, eller han er sammen med sin familie. Kongen møter folket med et smil, empati og sympati. Han har vist flere ganger for et klokt hjerte han har, og fornuften følger med.

Jeg husker godt hans far, kong Olav. Han så jeg på som den snilleste bestefaren i verden. Da han døde så lurte jeg på hvordan i alle dager Harald noen ganger skulle kunne fylle hans sko. De var nemlig i store størrelser, men i mine øyne, så har han glidd rett inn i størrelsen!

Jeg er stolt av å kunne kalle Harald, kongen vår! Gratulerer så mye med dagen, kjære konge.

Long Live The King

#blogg #konge #monarki #land #bursdag

 

2 kommentarer

Toril

21.02.2017 kl.23:51

Ja Kong Harald er en folkelig og empatisk konge, og han virker som om han har en lun og varm personlighet :) Han er en Konge for folket <3 :) Kongen har greid å følge med samfunnsutviklingen, noe som gjør Kong Harald til den flotte monarken han er. Jeg tror Dronning Sonja og Kong Harald fyller hverandre godt.

Gratulerer med 80 årsdagen til Kong Harald V

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

22.02.2017 kl.11:20

Toril: Helt enig i det :)

Ha en fin dag :) Klem

Skriv en ny kommentar