hits

Etter den søte kløe..

Herreminhatt, om jeg kan si det slik! En ordentlig kjærestetur, med hund i bånd, og niste i sekken - begav vi oss avgårde for en aldri så liten trimtur i et nydelig solskinn. Jegersberg skulle atter en gang beskues, med en akk så dårlig form. Det ble knallhard trav i en time, i meget ulendt terreng. 

Daniel er selvsagt i mye bedre form enn meg, spreke gutten. Men huff, det er altså dårlig stelt med meg, og jeg må bare begynne NÅ! Ut på tur, aldri sur. 

Når man går i slike skjønne omgivelser så burde det være motivasjon nok. Får jo fanget endel øyeblikk, og laget noen gode minner. Det er om og gjøre å se det positive i alt som kan sees positivt på.

Det er vår i lufta, og selv om snøen klamrer seg fast så må den gi etter. Om kort tid er den nok historie uansett. 

Jeg er utrolig glad for hver eneste tur vi får til. Denne gangen så kommer uttrykket "etter den søte kløen, kommer den sure svien", godt til sin rett. I dag har jeg nemlig vært så stiv og støl på baksiden av leggene. Helt forferdelig! Men det sier meg bare, at jeg må enda mer ut. Dette skal jo være helt unødvendig. 

Vel, latmakken tapte i går, jeg vant! Gleder meg allerede til neste innspurt. Og det som gleder meg aller mest er at jeg merker at pusten min er mye bedre etter at jeg la vekk røyken for godt. 

Jeg skal begynne nå, i det små, men endringer skal til her i gården. Noen kilo ned, bedre kondis, lavere blodsukker og... er lettere liv!

Ha en god kveld :)

#blogg #trim #mosjon #tur #vår

 

4 kommentarer

Tine krumins

12.03.2017 kl.14:17

fine bilder :)

Lillja.blogg.no

12.03.2017 kl.14:28

Tine krumins: Takk for det :)

Caroline

12.03.2017 kl.22:16

Så koselig :D Flotte bilder !

Lillja.blogg.no

12.03.2017 kl.22:45

Caroline: Takk. Ja, det var veldig koselig :)

Skriv en ny kommentar