hits

117 år siden sist - og det bør det bli til neste gang også!

Jeg er, som regel, ikke den som gir opp eller blir motløs. Ei heller sur, sint eller irritabel over ting som står utenfor min myndighet til å gjøre noe med. Men denne gangen så la de enorme snømengdene ved hytta mi, i påsken, et lokk over de helt store utegledene mine. På bildet ser dere snøen som er over platten. Og den ble ikke rørt. Jeg orket rett og slett ikke å begynne å grave meg ned til den. Tiden hadde nok ikke strukket til om jeg hadde gjort et forsøk heller. Så denne gangen ble det bålgrop, og det er greit men platten er best!!

Snøen hadde lagt seg til litt over midten på vinduene, så det første jeg gjorde var å måkke inn litt dagslys.

Daniel heiv seg på taket. Jeg tror det hadde klappet sammen om han ikke hadde tatt det. Tung skarasnø, som bare ble mer og mer fuktig i solskinnet.

Noen dager senere kom min kjære nevø, og hans kjæreste, og de var så snille at de fjernet all snøen fra badstutaket.

De som har levd en stund, og liker å følge med på prognoser og slikt - kan melde om at det er 117 år siden sist det var så mye snø! Jeg har selvsagt aldri opplevd maken. Og hadde jeg visst hvor mye det i virkeligheten var, så hadde jeg kjøpt meg en tur til syden istedenfor å satse på påsken på fjellet. Det ble mest bare stress. Jeg liker faktisk å måkke snø, men denne gangen ble det for mye for selv meg!!

Likevel så fikk vi jo en fin påske på alle andre måter. Familietid, spill, grilling både inne og ute, god mat, noen skuterturer, og sist men ikke minst badstu om kveldene. Været var helt nydelig det også, så ellers var alt bare fint :)

#blogg #hytteliv #hytte #snø #mengder #rekord #vær #påske 

 


 

4 kommentarer

Victoria Larsen

23.04.2017 kl.13:07

Så koselig! :)

Lillja.blogg.no

23.04.2017 kl.13:16

Victoria Larsen: :)

Cindy Madeleine

25.04.2017 kl.21:46

Det er så utrolig irriterende når det blir så mye snø at snøen dekker alt, særlig når det dekker ting du vil bruke. Du var heldig som fikk all snøen måket for deg. Det er fantastisk!

Med vennlig hilsen

Cindy Madeleine

Lillja.blogg.no

25.04.2017 kl.22:11

Cindy Madeleine: Så sant :)

Ja, jeg er veldig heldig, og ikke minst takknemlig for hjelp. Skulle jeg måket alt alene så hadde jeg enda stått der..

Skriv en ny kommentar