hits

Vi skal bekjempe terroren med tente lys, og en rosa sang!

Det kommer mange tanker etter at det har vært nye terrorangrep, der flere er skadet og drept. Noen av de jeg ser går igjen er; "vi må ikke la oss skremme, for da vinner terroristene", eller "vi må fortsette som før, uten å tenke på nye angrep"! Dette har blitt gjennomgangslåta.

Vel, på et vis så er det så mye lettere sagt enn gjort. Og kan jeg på en måte si - noe arrogant? Uten at det kanskje er den riktige beskrivelsen. Jeg tenker på de som har stått midt opp i det,  de som har mistet noen som var de kjær, eller noen som sitter lemlestet tilbake. Hva tenker de om slike meldinger? "Jeg mistet datteren min i et terrorangrep men jeg går like stolt og stødig ut i verden, som om ingenting skulle skjedd", "kan ikke la terroristene vinne"! Er det slik de skal tenke? Er det slik de tenker? Jeg tror ikke det. For disse har terroristene allerede vunnet, dersom det er slik utsagnet er ment til å være.

Nei, vi kan ikke slutte å leve, men hvordan skal vi unngå å bli grepet av dette? Skal jeg sitte her å påstå at dette ikke skremmer meg, selv om det skremmer meg mye mer enn masse annet? Jeg, som så mange andre, tar forhåndsregler, og prøver etter beste evne og ikke bevege meg til steder der faren for terror er størst. Gjør ikke du? Du som mener vi ikke skal la oss skremme - er du overhodet ikke skremt selv da?

Jeg blir helt matt når jeg ser slike oppfordringer. "Vi må ikke la oss skremme, da vinner terroristene"! Vel, skal det måles etter meg, så kan de slutte å terrorisere, for de har allerede vunnet. Jeg er vettskremt, og det forbeholder jeg meg retten til å være! 

Jeg håper alle lar seg skremme, og får hodet ut av sanden, slik at vi kan få stoppet dette her. Vi kan ikke sitte på en rosa sky og overse det. Da har de i allefall makten til å gjøre akkurat hva de vil. Egentlig så skulle en tro, at verdensmaktene kunne dealet med dette, de lager atombomber som kan utslette verden med et tastetrykk, de bygger store romskip og frakter folk til andre planeter men terroren, nei den skal vi bekjempe med å ikke frykte det! 

Vi kan sitte trygt og godt hjemme i egen stue, å si at vi ikke skal la oss skremme av dette. Det er lett det, foreløpig! Helt til det rammer oss selv eller noen av våre nærmeste, kanskje?

La oss tenne et lys, og ta frem den rosa sangen da, dere <3 Slik skal vi bekjempe terroren!

#blogg #realistisk #krig #terror #verdensmakt #makt #frykt  

10 kommentarer

Kjell28

23.05.2017 kl.21:44

Dette har vi jo allerede prøvd mange ganger. Virker ikke som at islamistene ser ut til å bry seg nevneverdig om å bli "bekjempet" med denne metoden.

Skulle vi ikke prøve hardere lut ?

Lillja.blogg.no

23.05.2017 kl.21:45

Kjell28: Det burde vi kanskje gjort Ja. .

Toril

23.05.2017 kl.22:51

Terrorangrep er skremmende, og vi har hatt terrorangrep i Norge også. Selv om terrorangrepet av politisk rettet var det et terrorangrep.

Det er ekstremismen som er skummel, og utøvelsen av den, og det er ekstremisme innen religionen Islam som skremmer meg!

Jeg tror uansett at frykten for terrorangrep henger over oss samme hva vi gjør, men vi kan ikke slutte å leve. Vi må være oppmerksomme i store folkemengder. 17.mai her i Trondheim gikk det ut klar beskjed til bussjåførene om å være på vakt, og dèt med tanke på det som skjedde i Stockholm.

Vi kan når som helst bli rammet av et nytt terrorangrep, for vi har en finger med i NATO og innen fredsarbeid som kan provosere ekstreme islamister til å utføre et terrorangrep.

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

24.05.2017 kl.08:31

Toril: Ja, det er det som er så skremmende, at det kan skje hvor som helst. Grøsser ved tanken!

Ønsker deg en god dag :)

24.05.2017 kl.00:43

Hold deg til rosabloggerne og lulll deg inn i din egen verden, det er nok det beste for deg, da den virkelige er for grusom til at du ikke kan bli berørt av den, uten å måtte oppsøke psykolog. Det passer vel dårlig i en perfekt rosa verden, eller hva?

Lillja.blogg.no

24.05.2017 kl.08:34

Anonym: Det er bare tull å sitte på nettet og skrive kommentarer, når man har drukket alkohol!

Toril

24.05.2017 kl.13:38

Ikke bry deg om slike nettroll som har alt for mye fritid! Skriv hva du vil, og jeg støtter det <3 :)

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

24.05.2017 kl.14:03

Toril: Takk for det Toril. Ja, mennesker som ikke tåler at andres meninger ikke er helt som de selv har, får bare være i sin egen lille boble :)

Ha en fin dag <3

Stian

04.06.2017 kl.20:47

Politikerne sier at folk ikke skal være redde. Det er vel da det er på tide å få panikk? De viser en grenseløs naivitet i forhold til islam og folk som ønsker å krige for religionen slik Muhammed gjorde.

Lillja.blogg.no

04.06.2017 kl.21:18

Stian: Ja, sånn ca..

Skriv en ny kommentar