Skal du ha selskap? 7 tips til forrett/tapas

Chillimainerte kongereker. Disse er laget av rå reker. Marinade laget av rapsolje, knust chilli, knust hvitløk, maldonsalt og pepper. Bland det hele sammen, og la det ligge en times tid. Ha i varm stekepanne, og steik i noen minutter, til rekene er ferdig.

Asparges rullet inn i serranoskinke med salat. Rull asparges inn i serranoskinke, sett midt i ovnen på 200 gr. i 10 minutter. Snu og steik 10 minutter på andre siden.

Vårruller. Oppskrift under kategorien Mat&drikke på bloggen.

Salat med rundstykke. En fin liten forrett, eller like godt som et fullverdig måltid. Kutt opp det du vil ha i, stek rundstykker og vips - ferdig.

Djevel på hesterygg. Nydelig! Oppskrift under kategorien Mat&drikke på bloggen.

Tortillas som forrett går fint. Fyll den med det du ønsker. Her har jeg brukt laks og salsa.

Tortillas på en litt annen måte. Som små munnfuller med godt pålegg. Vinneren her er Mandarin kremost med hermetiske mandaringer, rullet sammen. Jeg lover at den eksploderer i munnen! 

Fant du noe du kunne tenkt deg å lage? Har du et tips til hva man kan ha som forrett, eller ha på tapasbordet?

#blogg #mat #måltid #forrett #tapas #tips 
 

6 kommentarer

Toril

31.05.2017 kl.16:32

Tusen hjertelig takk for tipset :) Det så jo kjempegodt ut jo :)

Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

01.06.2017 kl.10:02

Toril: Mye godt her ja :)

elisebr

01.06.2017 kl.15:04

Så mye godt! :)

Lillja.blogg.no

01.06.2017 kl.20:43

elisebr: Ja, mye godsaker her :)

betsj

02.06.2017 kl.09:57

Nam, så jo aldeles nydelig ut , god helg

Lillja.blogg.no

02.06.2017 kl.10:00

betsj: Takk, god helg til deg og :)

Skriv en ny kommentar

hits