hits

Litt av en forskjell!


Ja, det kan man godt si! Denne er "godt brukt", og sang sitt siste vers en dag i forrige uke. Inn på verkstedet det bar, og konklusjonen var klar. Dette koster minimum kr.10.000 og fikse. Tanken er lekk, og om vi tetter hullet, så kommer det til å komme et nytt igjen om ikke lenge. Selv jeg så logikken i det..

Det var en regning jeg ikke så komme, og den la andre planer i grus. En liten stund! Det viser seg jo at jeg ikke bare har verdens beste kjæreste men han er også verdens flinkeste! Han bytta nemlig tanken, med noen få timers skruing.

Jeg slapp unna med kr.3000,- for en splitter ny tank. Og det er jo til å leve med når man tenker på hva verkstedet skulle ha. Litt av en forskjell på de to tankene ja. Den øverste er helt klart ferdig, og har gjort sin misjon. 

Jeg er atter en gang på hjulene, med et bredt smil om munnen. Puh, ordnet seg... Denne gangen også! Man kan spare noen kroner ved å gjøre dette selv, eller få andre som kan (utenom verksteder). DIY!

Ha en sprudlende god dag dere :)

#blogg #bil #reparasjon #bilverksted #dyrt #penger #økonomi #bensintank

  

2 kommentarer

Aqua

19.06.2017 kl.18:41

Godt å ha kjærester som kan mekke litt 👍🏻 Og, ja det var enorm forskjell. Verkstedpriser er jo helt horribel egentlig på det meste

Lillja.blogg.no

20.06.2017 kl.11:53

Aqua: Ja enkelte priser er jo rystende - hvordan er det mulig liksom???

Skriv en ny kommentar