hits

Forrige ukes sysler..

Vi har hatt kjempe fint vær den siste tiden. Med en og annen gråværsdag, uten at det har gått så veldig utover temperaturene. I alle fall om man tar i betraktning hva vi har syslet med.

Nesten hver eneste dag har vi vært ute med båten. Må si vi har fått blod på tann, og fisk har det blitt hver dag. Sei, makrell og ørret. Deilig fisk å ha i fryseren når det går mot en slutt for sommeren

Sjekk denne deilige middagen da. Jeg kan love at den smakte godt! Blodfersk makrell, rett i panna! Høydepunktet var nok likevel de 2 store ørretene som vi fikk.  Akkurat stor nok til at vi ble gode og mette av nok en nydelig fiskemiddag. 

Jeg har alltid vært glad i fisk, og når vi da i løpet av en dag kan skilte med 19 fisk i alt, så er det ikke mye å klage på.

Så det har igrunnen den siste uken vår gått til. Fiske i hver ledige stund. Må vel kunne sies at er en av mine hobbyer, og som jeg gjerne "kaster" bort tiden på . Dessuten så gjør det å være ute i det fri noe med deg.  Godt for kropp og sinn.  Er du stresset? Ta den en fisketur :)

 I dag skal vi ut å sjekke teina vi la ut i går. Må bare vente litt til vinden roer seg. Tenk om det var noen krabber i den? Lov å håpe.

Ha en god dag dere :)

#blogg #fiske #hobby #fritid #båtliv #mat 


 

2 kommentarer

ann sissel

05.07.2017 kl.23:35

såg godt ut:-)

Lillja.blogg.no

06.07.2017 kl.06:24

ann sissel: :D

Skriv en ny kommentar