hits

Rett og slett!

Hvor meget kan være sagt om akkurat denne ene lille saken skal være usagt! Faktum er at det er helg, og endelig fredag. Denne helgen er ikke, som de fleste kan jeg påstå, planløs. I morgen er det dags for show med Andre Villa, og vi venter storfint besøk :) Alt er klappet og klart, for fart og spenning. 

Roen har senket seg i huset, og mørket sniker seg innpå. Jeg er litt hustrig, så nå skal det bli godt å krølle beina opp i sofaen, under ett pledd, med en god kopp te og tente lys på bordet. Små gleder på en fredag.

Så, det jeg rett og slett skulle var å ønske dere alle en riktig god helg! Nyt alle øyeblikk som kan nytes, man vet aldri når det snur <3

#blogg #helg #øyeblikk #planer #gleder

4 kommentarer

Ingrid

11.08.2017 kl.20:39

Det er deilig med slike rolige og fredelige kvelder der man har fred og ro i sjelen. Jeg har også en slik i kveld. Jeg passer barnebarna, de sover, jeg har innvilget meg selv et glass vin, mannen er på hytta på Sørlandet, og jeg har en date med Netflix. God helg.

Beste hilsen Ingrid på www.ingridtunheim.no

Lillja.blogg.no

11.08.2017 kl.21:45

Ingrid: Så koselig du også har det :) Netflix er ikke den verste daten man kan ha :)

Anne Grete

14.08.2017 kl.12:07

Godt med noen gode late dager. Nå sitter jeg ute på verandaen og koser meg i sola. Vet jo ikke hvor lenge den viser sitt blide åsyn denne gangen, så den utnyttes i fullt monn. Jeg kjøpte den eldste versjonen av Twin Peaks for noen uker siden og skal kose meg med alle episodene utover kveldene, sammen med bikkja.

Lillja.blogg.no

14.08.2017 kl.15:16

Anne Grete: Ja, det er det :)

Twin Peaks ja.. Husker jeg fikk med meg de fleste episodene. Kos dere masse med det, og solen enn så lenge :)

Skriv en ny kommentar