hits

På tide å trekke seg ut av søkelyset, Johaug!

Dommen har falt, og det er vel på høy tid å trekke seg ut av søkelyset nå, Johaug? Du får ikke omgjort den uansett hvor mye du griner. Vi har alle forstått at dette er en tragedie for deg, og t.o.m Norge som nasjon når det gjelder idrettsprestasjoner.

Ja, det er en tragedie at du den ene gangen ikke sjekket hva et medisinsk preparat inneholdt før du brukte det. Det skulle bare en gang til. Akkurat slik vi har lært det med prevensjon. Trenger bare å hoppe over en eneste gang, så er du på smellen. 

På smellen ble du, Johaug. Og til syvende og sist så er det ditt ansvar, uansett hvor urettferdig det kan synes for deg. Slik er det bare!

For ikke mange dager siden så var det et nytt terrorangrep, i Barcelona. Verden gråter. Både med ofrene og de tragediene som dette fører med seg. Vi har nettopp hørt om en liten jente som kjemper for sitt liv, der foreldrene MÅ gå ut å trygle allmuen om penger, slik at den dyre behandlingen i utlandet skal kunne dekkes. Masse penger for et lite håp, og penger de ikke har. Mennesker er på flukt fra krig, hungersnød og andre ulevelige forhold. Hver eneste dag dør mennesker, hus brenner ned til grunnen med alt noen eier, noen bor på gata, dødelige sykdommer og annen elendighet rammer. Hver eneste dag!

Jeg har sympati for deg jeg, Johaug. Men alt dette tatt i betraktning så er dine 18 mnd. utestengelse en liten bagatell i den store sammenhengen. Når sant skal sies så blir min sympati til deg tilsidesatt, etterhvert som ulykkene blander seg inn samme nyhetsbilde, som der du kommer. Det er på tide å trekke seg nå. Son din straff, slikk dine sår, og kom tilbake når dommen er ferdig sonet. Eller si deg fornøyd med de prestasjonene som du har utført. Se deg rundt om i verden. Det finnes noe som er verre en din skjebne, gjør det ikke?

Ferdig nå, Johaug!

#blogg #idrett #doping #ansvar #lei #media #nyhetsbilde

 

6 kommentarer

Toril

23.08.2017 kl.14:41

Jeg er må ærlig innrømme at jeg støtter Johaug, og håper inderlig at hun kommer tilbake i skisporet. Det dummeste og mest idiotiske FIS gjorde var å anke, for da kunne hun hatt de 13 månedene hun opprinnelig hadde fått. Likevel straffen må hun ta som alle andre utøvere. Hun var uforsiktig, og sjekket ikke pakningen. Det burde hun ha gjort selv om legen for landslaget har det siste ordet.

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

23.08.2017 kl.14:45

Toril: Støtter Johaug jeg også, og har sympati med henne. Alle kan gjøre en feil. Men det må jo snart ta en slutt, dette sirkuset? Det finnes, som jeg skriver, mange andre saker som er mer viktig. Dette står da ikke om livet..

Toril

23.08.2017 kl.15:03

Akkurat det er jeg enig i, for det finnes viktigere ting i verden, og er en liten sak i den store, store sammenhengen. Synes det er hakket verre med terrorangrep hvor mange blir uskyldig drept, for ikke å snakke om ubåtdrapt :(

De trenger ikke tvære på saken i 7 fjorten dager! Det mener jeg.

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

23.08.2017 kl.15:10

Toril: Ikke sant! Alle slike saker gir perspektiver.

Ha en fin dag :)

23.08.2017 kl.18:01

Tror du at det er hun selv som sitter å skriver om seg selv i media? Media frotser i slike saker, så er d noen du skal angripe så er det media og ikke Johaug!!

Lillja.blogg.no

23.08.2017 kl.18:11

Anonym: Selvsagt tror jeg ikke det! Hva i alle dager er det som får deg til å tenke i den retningen? Noget "smalt" om jeg kan si det slik.

Kan godt være enig i at media er ram her. Men likevel, så har vel Johaug noe hun skulle sagt! Hun er ikke umyndiggjort såvidt jeg vet. Det er snakk om å ta ansvar, og hun er vel strengt tatt den eneste som kan det når alt kommer til alt..

Skriv en ny kommentar