Sommerminner <3

Sommeren er over, og høsten er på full fart inn. Bilde er fra fiskebrygga hvor vi var på restaurant "Rett i garnet", sammen med min mor og niese. 

Kjevikstranda i all sin prakt. Vi var der nede et par ganger i sommer. Nydelig strand men huff så mye vind når det blåser.

De fineste dagene har likevel vært når vi har ligget hjemme i hagen på solsengene og bare nytt god mat, og drikke og været.

Ikke alt er like sjarmerende her på tunet. Selvsagt måtte det dukke opp en huggorm i år også! Den holdt på å hakke mot hønene, så vi måtte ta livet av den. Hadde de blitt bitt så hadde det nok vært den sikre død for de. Så, det ble heller den enn de!

Vi har vært mye ute i båten i år. Masse fisk har det også blitt og en skulle tro fryseren var full. Det er den ikke! Vi har spist og gitt bort. Fisk er aller best fersk, så får vi klare oss med frosen fisk til vinteren :)

Alt i alt, så har det vært en fin sommer. Vi hadde knallvær i mai og juni. Juli er ikke noe å skryte av. August har vært meget vekslende. Men temperaturene har vært grei. Det som ødelegger her på sørlandet er overskyet og iskald vind. Når det er sagt så vet jeg hvor jeg kommer fra, og det er fra nord. Vi har egentlig ikke noe å klage over her. 

Hvordan var din sommer?

Ønsker deg en fin dag!

#blogg #bilder #sommer #sommerminner #minner #vær #høst

2 kommentarer

Victoria Larsen

29.09.2017 kl.11:08

Utrolig herlige bilder!! :-)

Lillja.blogg.no

06.10.2017 kl.21:34

Victoria Larsen: Takk.

Skriv en ny kommentar

hits