Ta det ikke for gitt.

Det kjennes ikke slik ut bestandig, gjør det? At en våkner opp og tenker, denne dagen er jaggu spesiell og unik. For de fleste dager er preget av rutiner, gjøremål og litt lek og latter. Det gjennomsnittlige dagliglivet der vi lever ut våre vaner, "måer og skaller"! Egentlig er det ikke så mye spesielt med det. Dagene blir en vane vi bare ser gli forbi.

I dag våknet jeg til en litt annerledes dag. Jeg ble nemlig sittende og tenke litt over dette. Dagene jeg tar for gitt, der jeg har lent meg tilbake i livet og bare observerer at dagene bare, glir forbi. Jeg, av alle, burde vel vite bedre enn som så?! Det er ingen selvfølge at det er så enkelt. Blir litt sur på meg selv når jeg oppdager at jeg på et vis har mistet fotfestet.

Jeg husker veldig godt dager der spenningen var til å ta og føle på, og det var slett ikke positivt. Dager der jeg har hengt over min sønns sykeseng, full av bekymring. Dager der jeg selv har vært så syk, at jeg har tenkt at døden ville være greit. Dager der jeg har vært nødt til å bruke alt jeg har av krefter for å komme igjennom, selvsagt haltende, men dog. Dager der jeg har vært såret, redd, fortvilet.

I dag er ikke en slik dag! Hvordan kan jeg glemme det, og bare la den gli forbi i stillhet? Har jeg det for godt, når jeg kan tillate meg å være lei av regnet? Når jeg går ut av sengen med et eneste stort sukk, så må jeg vel ha trådt feil - for det er ingenting å sukke over. Joda, selvsagt noe småtterier men slett ikke noe av betydning - om man tar de virkelige "dagene" i betraktning. 

I dag er en unik dag. Den er fin, og det skal jeg nyte til det motsatte er bevist! Dagens lille skjennepreken til meg selv. Vær glad det er som det er, for det kunne vært verre - mye verre! Plutselig var ikke dette regnet, så viktig likevel <3

Ha en strålende god dag!

#blogg #vaner #dager #hverdag #takknemlig

 

 

8 kommentarer

Ann-Kristin

13.09.2017 kl.12:11

Flott skrevet! Det er mye sannhet i de ordene. Det er faktisk ikke alle som er så heldige å oppleve denne nye dagen nettopp du og jeg befinner oss i. Ønsker deg en super dag!:)

Lillja.blogg.no

13.09.2017 kl.12:20

Ann: Tusen takk for det :)

Toril

13.09.2017 kl.12:35

Kjempebra skrevet! Det er så sant i det du skriver. Derfor viktig å ta vare på hver eneste dag og nyte de så øyeblikkene i løpet av en dag :)

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

13.09.2017 kl.12:42

Toril: Ja, det er viktig og så lett å glemme :)

Klem <3

Minrefleksjon

13.09.2017 kl.17:07

Fint skrevet og selvfølgelig sant!

Lillja.blogg.no

13.09.2017 kl.18:07

Minrefleksjon: Takk :)

frodith

13.09.2017 kl.18:38

Ja, vi burde stoppe opp litt innimellom...Ikke bare seile avgårde og glemme at det er FINE dager. De blir lett grå og gjennomstnittlige, om man ikke maler dem litt eller gir dem lys :-) Ha en flott kveld også, en unik en :-9

Lillja.blogg.no

13.09.2017 kl.18:48

frodith: Sant det. Fin kveld til deg og <3

Skriv en ny kommentar

hits