hits

Dødsklar - med legger, glatte som en barnerompe!

Kan jeg avlyse denne dagen? Det går vel neppe (heldivis), så da får jeg, som den gode finnmarkingen jeg er - se det humoristiske i den! 

Våknet med et brak, mildt sagt. Dunk, sa det da panna mi klaska inn i nattbordet. Hva pokker gjorde jeg så langt ut av senga med kålhaue ? Ikke vet jeg men hoppet ut av den i panikk for å sjekke at jeg ikke hadde pådratt meg en blåveis. På tur inn til badet ligger det en dorull midt i avenyen, som jeg ufrivillig trikser med, I beste John Arne Riise stil, slik at kneskåla holdt på å gå ut av den ønskede posisjon. Den holdt seg heldigvis der den skulle, dog kjenner jeg at den har vært ute på glatta.

Vel, ingen skade skjedd. Ville vært flaut å kommet skadeskutt til den forbanna gynekologtimen jeg har i dag halv tre. Jeg har gruet meg til denne timen i en mnd. 

Forberedelsene er i gang. Vinterleggene skal bort, høst eller ei. Her skal det smøres og poleres samtidig som jeg psykisk skal gjøre meg klar for det aller verste jeg vet om. Gu! Snart i mål! 

Tiden har kommet til en bedre frokost, og en velfortjent kaffe. Føler meg noe svett men klar. Fysisk og psykisk helt klar faktisk. La meg bare få dette unnagjort slik at jeg kan begynne å puste med magen igjen.

Klar som et egg pinadø, skal jeg bare sjekke at rotehuet ikke har fanget opp feil klokkeslett på den fryktede timen. Å herreknut!  Jeg kan ikke tro mine egne øyne. I en hel mnd. har jeg vist at timen var den 10 oktober. I en hel mnd. har jeg trodd at det var på en mandag, mandag som i dag mandag. Men det er for pokker i morgen! Tirsdag!

Der forsvant alt mitt mot, for jeg vet at jeg kommer til å styre, herje og balere akkurat like mye i morgen. Grue meg like mye gjennom natten, alle de gangene kommer til å våkne. For så å stå opp like forvirret, full av frykt og umotivert som i dag. 

Jaja, slik er det og intet å gjøre noe med. Får se det humoristiske i det og prøve å huske på det i morgen tidlig. En dagers skjegg på leggene må gynekologen bare tåle, for det orker jeg i allefall ikke å styre med i morgen. I morgen, på tirsdag den 10.

Ha en god dag :)

#blogg #gynekolog #undersøkelse #celleprøve #stress

8 kommentarer

Atle

09.10.2017 kl.12:18

Godt å være mann 😊

Lillja.blogg.no

09.10.2017 kl.12:36

Atle: Hehe, ja dere slipper i allefall dette ;)

Toril

09.10.2017 kl.20:13

Huff så kjedelig! Vil tro du kjente den karamellen der ja!

Måten du beskriver hendelsen på gjør at jeg lo når jeg leste innlegget ditt :) Håper jeg er tilgitt <3

Ønsker deg en kjempefin mandagskveld :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

09.10.2017 kl.20:23

Toril: Hehe. Man må le av galskapen også :)

frodith

09.10.2017 kl.22:12

SÅnne gynekologer har nok overlevd verre legger enn litt dagsgammelt skjeggstubber. Hos meg må de tåle helskjegg :-D ha-ha Lykke til i morgen og prøv å sove. Snart er det over :-)

Lillja.blogg.no

10.10.2017 kl.17:15

frodith: Endelig er det over men huff for en opplevelse :)

BareMonica

10.10.2017 kl.13:55

Jaja... Jeg klarte det hakket VERRE enn deg hva timer angår... Jeg kjørte nemlig 1/2 time i morges, troppet opp på et kontor.... Også viser det seg at jeg ikke skulle vært det før torsdag.... Og nei - oppdaget det faktisk ikke før mannen sa det! Så ja: kjenner følelsen ;) Og nei - man kan faktisk ikke annet enn å se humoristisk på det. ;)

Lillja.blogg.no

10.10.2017 kl.17:16

BareMonica: Huff da! Slikt skjer og da er humoren god og ha :)

Skriv en ny kommentar