hits

Det gjør noe med deg..

Hadde en liten samtale med min yngste sønn her om dagen. Vi snakket om mye forskjellig og blant annet om at de hadde ryddet og styrt både vel og lenge. Humøret hadde steget i takt med det. Stemningen var liksom litt lettere både i hus og topplokk.

Når jeg tenker meg om så der det faktisk sant, og ikke bare noe man innbiller seg. Når ting er på stell, rotet minimalisert og huset er nyvasket så sitter den der. Den gode følelsen av å ha ting på stell.

For min del så betyr det mye, og gir meg en følelse av å ha kontroll. Men du verden hvor lett man har for å falle ned i det sorte hullet, og bare bli liggende der. Og des lengre tid det går, jo verre er det og karre seg opp derfra. 

Jeg har de to siste dagene hatt rydding i hjemmet, på tapetet. Kastet, sortert og satt vekk. Ut med sommerklær/sko, inn med vinterklær/sko. Jeg ser rundt meg, at vi har vært mye på farten og lite hjemme. Det har liksom bare vært for en liten stund og så ut igjen. Føler meg enda i denne "på farten" steamen, da jeg snart skal ut og reise igjen. Likevel så er det så utrolig deilig og ha kunnet dukke ned i ting jeg har sett forbi, lenge.

Nå er det fredag, og det i seg selv er jo en bonus. I dag skal vi ha besøk og servere litt ost, kjeks og vin. Gleder meg til det. Nå er det bare de siste små grepene jeg må ta for at alt skal være så rent og pent som mulig så skal jeg ta en velfortjent, og avslappende helg.

#blogg #helg #rydding #vasking #rot #humør #stemning

 

8 kommentarer

Cecilie kristiansen

27.10.2017 kl.14:41

Så flink du er. Men er sant som du sier. Det gjør noe med deg som person, når du har det fint i rundt deg <3 du må ha en fin helg :-)

Lillja.blogg.no

27.10.2017 kl.14:44

Cecilie kristiansen: Tusen takk, og i lige måte <3

frodith

27.10.2017 kl.16:20

Jeg synes det er deilig med ryddig hus jeg også, men har det ikke så alt for ofte :-o Hodet mitt har jeg som regel på stell likevel :-)

Lillja.blogg.no

27.10.2017 kl.16:46

frodith: Hehe, bra det da. :)

Min matgale verden

27.10.2017 kl.17:37

Ja det er godt når alt er på stell. Enig med deg der. God helg, og ha en fin kveld.

Lillja.blogg.no

27.10.2017 kl.18:03

Min matgale verden: Takk, god helg til deg også :)

Toril

27.10.2017 kl.22:49

Det er kjempeherlig når det er slik :) Jeg liker å ha det ryddig rundt meg, og jeg tok helgerengjøring i dag hvor jeg tørket støv, støvsuget og vasket gulv. Pyntet litt til Halloween med orrange lys, noen gresskarpynt og noe halloweenpynt jeg har kjøpt. Selv om vi ikke har unger er det kjempekoselig å pynte opp med litt orange :)

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

30.10.2017 kl.17:24

Toril: Ja det er bare å nyte :)

Orange er en herlig farge, og selvsagt skal man kunne kose seg uansett om man har barn eller ikke!

Ønsker deg en riktig god kveld :)

Skriv en ny kommentar