hits

Ting tar tid, og vel så det..

Som jeg har skrevet før.. Det aller verste jeg vet (etter gynekologen) er å vente. Jeg hater å vente. Tiden går sakte, så sakte som aldri før når man venter på noe. I en hel måned nå har vi ventet på å få internettilgang. En HEL måned. Hvordan er det egentlig mulig i 2017? Ikke vet jeg.

Vi kommer til å være hos vårt oppsagte selskap i 4 dager til, før vi går over til telenor. Noe vi skulle ha gjort for lenge siden. Må si jeg er spent på hva den siste regningen kommer på, for de 4 dagene. 

Vel, nå kan jeg endelig surfe på, et for meg, normalt vis. Lese artikler, skrive blogger, google, se på go og netflix - ja rett og slett kose meg foran dataen igjen. Når jeg har lyst til det :) Er greit at valget er mitt, og ikke en leverandør som ikke leverer.

Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å se på tv, på go selvsagt!

Ønsker alle en strålende kveld!

#blogg #internett #media #internettleverandør #tilgang 

2 kommentarer

frodith

03.11.2017 kl.21:06

Blir nok deilig å få vanlig nett igjen ja :-) Så utrolig dårlig med at ting tar sånn tid. Vi hadde samme problemet en stund vi også, med tv-levrandør også. Mye styr og krangel, og klager før det skjedde noe... Fikk halvert regning..men burde vært gratis..

Lillja.blogg.no

03.11.2017 kl.21:56

frodith: Ja, det er forferdelig irriterende. Jeg regner ikke med å slippe unna uten krangel, jeg er klar jeg! Bare spent på hva de vil kreve for en hel månde uten nett :)

Skriv en ny kommentar