For noen naive fjolls det finnes der ute...

Det hender (ganske ofte) at menneskeheten overrasker meg stort. Dessverre er det ikke bare positivt, og denne gangen er det bare dumt!

Det står en kjøpmann frem som tilbyr sine kunder grønnsaker, som et motsvar til smågodtprisene som nylig har vært i krigen. Godisene ble dumpet til spottpris og folk handler inn med det største glis om munnen, samtidig som andre forbanner og formaner til fornuften. Det fryktes for alt fra pest til kolera fordi disse godbitene er så billige. HALLO i luken! Vi snakker ikke om heroin her, selv om det var det man skulle tro. Man snakker om godis! Jeg er heldigvis av de som ikke blir fristet til å kjøpe mer, men syns det er helt ok at det koster mindre når jeg gjør det. 

Nok om det! Nå har altså den snille og godhjertede kjøpmannen, som står frem med det største smil, vært så vennlig å ha laget en grøntdisk. For en helgen! Vel, man skulle i alle fall tro det, slik vinden blåser. Folk er fra seg av beundring men glemmer noe som absolutt burde være vesentlig.

På hvilket tidspunkt, har noen opplevd at kiloprisen på tomater har vært svimlende kr.109,-? Paprika? Sukkererter? Osv. NÅR?

Svaret er enkelt. ALDRI! Så hva i huleste er det som er så fantastisk med dette tilbudet? 

Jeg har bare en ting å si. Skam deg, du kjøpmann! Dette er mer en spekulativt, og fordrer ingen våken person til å ta i for et sunnere kosthold. Tvert imot. Hadde frukt og grønt til vanlig vært så dyrt som denne kjøpmannen selger det for, så skulle jeg startet å dyrke mine egne grønnsaker!

Til dere som lovpriser dette, er det helt forferdelig å dumpe prisene på smågodtet, samtidig som prisene på frukt og grønt går opp 3-4 ganger, fordi det er sunt? Er det slik det skal være så frykter jeg i alle fall for nordmenns kostvaner! 

Jeg liker ikke å kalle noen for naive fjolls, men dette er fjollete og jeg finner ikke noe bedre ord for det. Hadde de dumpet prisen på frukt og grønt som et motsvar så hadde det vært fantastisk, nobelt og æreverdig - men å høyne den... Niks, ikke mye å juble for det. 

#blogg #salg #salgstriks #tilbud #lureri #svindel

 

 

12 kommentarer

Victoria Larsen

03.11.2017 kl.22:24

Nydelig tallerken :-)

Lillja.blogg.no

03.11.2017 kl.22:24

Victoria Larsen: Takk...............

Serine Eikjeland

03.11.2017 kl.23:17

Helt enig! Hadde vært supert om de hadde senket prisene litt ekstra på frukt og grønt!

Lillja.blogg.no

03.11.2017 kl.23:21

Serine Eikjeland: Ikke sant!!! Dette "tilbudet" øker jo prisene!

Ei_heks

03.11.2017 kl.23:20

Her er jeg faktisk fristet til å si TULLER DU????

Jeg kunne i grunnen ønske du gjorde. :'(

Utrolig trist og jeg er enig, han burde skamme seg!!!

Lillja.blogg.no

03.11.2017 kl.23:22

Ei_heks: Dessverre ikke, har vært i nyhetene i hele dag. Blant annet nettavisen og tv2..

Trist at slike salgstriks skal snus til noe positivt, når det egentlig er negativt!

Ei_heks

03.11.2017 kl.23:27

I dag har min verden vært kjemisk fri for nyheter. Jeg drømmer om å vinne en kjempeformue og starte en nyhetskanal med bare gode nyheter på verdens- og nasjonalt plan. Ser man på vanlige nyheter kan man tro det bare skjer dritt. (da snakker jeg ikke om det som tross alt er smånyheter, som grådige kjøpmenn, men gode viktige ting som skjer i verden)

Lillja.blogg.no

03.11.2017 kl.23:29

Ei_heks: Deilig med slike dager også. Nyhetene er jo ofte negative og triste. Vinner du en frmue og starter opp selv, så skal jeg følge deg ;)

Ei_heks

04.11.2017 kl.00:29

Vil du ha jobb der? ;)

Moro å drømme. :D

Lillja.blogg.no

04.11.2017 kl.10:14

Ei_heks: Hehehehe, ja hvorfor ikke :)

Ei_heks

04.11.2017 kl.10:52

Ehhhh.... bare en liten ting.... IKKE HOLD PUSTEN MENS DU VENTER!!! Du blir så blå!

:D :D :D

Lillja.blogg.no

04.11.2017 kl.10:56

Ei_heks: Skal prøve å trekke den, når ingen ser ;)

Skriv en ny kommentar

hits