hits

Her snakker vi god kvalitet..

Kvalitet er viktig, veldig viktig. Det gjelder uansett hva det skulle vre, og kanskje spesielt mat, siden du skal ha det "innabords"! 

I de senere r, s har jeg av praktiske rsaker, ikke bakt s forferdelig mye. Men, n er de praktiske rsaker betydelig forbedret her i huset, fordi vi har kjpt oss en stor fryser. Det blir det nybakte brd av.

N har min andre ladning, med hjemmebakte brd, funnet fryseren og magen. Skal si de smakte nydelig.

Forrige gang jeg bakte ble det havrebrd. Denne gangen solsikkebrd. Begge var like saftige og gode, s det er ikke noe si p det. 

Oppskrift:, 4 store brd:

2 kg hvetemel

1, 5  kg blanding av rug, sammalt grovmel, solsikkekjrner, lettkokte havregryn og kruskakli (Her slumper jeg, s ta den mengden du selv nsker av hvert slag, og tilsett gjerne det du nsker).

2 pk trrgjr

1 ts sukker

1 ts salt

1, 5 liter lunket vann

Forheves i 1 time, og halv time etter de er bakt ut. Av dette ble det 4 store brd. Husk smre godt mellom lagene dersom du baker i langpanna, som jeg har gjort.

Stekes nederste p rille, i ca 40-50 minutt. 

#blogg #brd #hjemmelaget #kvalitet #oppskrift #solsikkebrd

 

4 kommentarer

Minrefleksjon

04.11.2017 kl.11:45

S godt ut det brdet!!

Lillja.blogg.no

04.11.2017 kl.14:37

Minrefleksjon: Takk, og det var det ogs :)

frodith

04.11.2017 kl.19:48

Deilig :-)

Lillja.blogg.no

06.11.2017 kl.22:04

frodith: Jaaaa :)

Skriv en ny kommentar