hits

De siste dagene, på godt og vondt.

Mamma kom hit til sørlandet, litt sånn akutt. Hun har allerede vært her et par uker, og skal være 11 dager til. Vi har styrt litt frem og tilbake, men har også fått gjort litt fornuftig. 

Jeg har vært på Rikshospitalet med min yngste sønn som har hatt en utblokking, pluss at han har fått satt inn en stent. For de som ikke vet hvem han er, så er det den ene av mine to sønner, som har hatt en hjertetransplantasjon. Han ble akutt syk i en alder av 20 år, og måtte da ha et nytt hjerte for å overleve. Lang historie, kort fortalt. 

I går så fikk jeg, med god hjelp av mamma, hengt opp nye gardiner og vasket vindu. Fikk også bytta ut puter og pynt slik at det ser greit ut nå mot jul. Gjør jo ikke noe om det er litt koselig selv om jeg ikke skal være her i jula. Billetten til Kirkenes er i boks, og jeg både gruer og gleder meg til å være der i nesten 3 uker. Gruer fordi det er mørketid der oppe, og gleder meg fordi jeg skal være sammen med mine!

Nå har jeg fått pakket inn noen julegaver, og er glad for at jeg er igang med det. Huff, man stresser mye, men det er jo koselig da. Neste på listen er å få vasket litt klær. Så bli det en tur opp i sørlandsparken med mamma og meg, vi må da få shoppet litt mens hun er her :) Det blir helt sikkert tid til en kaffetår på oss også.

Jeg kjenner at jeg er litt sliten for tiden. Mange tanker og bekymringer, iblandet positive hendelser, heldigvis. Nå skal jeg slappe litt av i helgen , så ønsker jeg dere alle en god helg!

#blogg #livet #hendelser #stress #juleforberedelser #mamma #sønn

 

 

 

6 kommentarer

Toril

17.11.2017 kl.16:47

Kjempegodt at moren din er hos deg, og det er godt for sønnen din med støtte fra deg som er hans kjære mor og hans mormor <3 <3 <3

Jeg unner ingen å oppleve det som sønnen din, du og familien din å oppleve det verste som finnes, nemlig at en høyt elsket og det kjæreste man eier og har blir alvorlig syk <3

Godt å få hjelp til praktiske ting når ting kommer på. Håper det går bedre med sønnen din nå, og at han får mange flotte år foran seg <3

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

17.11.2017 kl.20:29

Toril: Tusen hjertelig takk for gode ord. Ja, du har helt rett, å se sitt barn bli så syk og truet av døden er bare trist, og vanskelig. Heldigvis så går det nå fremover, uansett vis..

Ha en god kveld <3 Klem

frodith

17.11.2017 kl.21:27

Håper du får en fin helg også :-) Jula nordpå blir nok fin :-) Godt å være med sine, og det kan vel bli fint nordlys da...DET har vi jo ikke sjansen på her :-P

Lillja.blogg.no

17.11.2017 kl.21:28

frodith: Takk for det!

Ja, det har du helt rett i. Nordlyset er vakkert, og jeg skal nyte det. Takk for påminnelsen :)

Torunn

19.11.2017 kl.00:20

Så heldig du er, som har mammaen din!

Sov godt og drøm ditto ^^

Lillja.blogg.no

19.11.2017 kl.14:06

Torunn: Ja, det er jeg :D

Skriv en ny kommentar