hits

"Køgjerder" er satt opp..

Og det ser ut til at køen skal bli veeeldig lang! For en galskap! Jeg var en høyst nødvendig tur opp i sørlandsparken i dag. Der er forberedelsene godt igang, om ikke ferdig, til den store, sinnsyke handledagen, Black Friday!

Jeg skjønner at det er endel penger å spare her, om det er noe en virkelig trenger. Men kan det være så mye vi har unngått å hatt over tid, at denne dagen er dagen for å kjøpe inn? Joda, det er jul snart. Gode tilbud på julegaver kan du nok få her. Men handler vi så mange julegaver at budsjettene sprekker, om vi ikke får det på salg, så burde vi kanskje heller begynne å stryke på listen over de vi handler til.

Har vi det virkelig så prekært at vi alle er nødt til å benytte oss av, denne verdensomspennende dagen?

En ting er sikkert og det er at jeg kan handle når jeg vil, og denne dagen velger jeg meg elegant unna. Jeg har ikke tenkt å stille meg i timelange køer for å få de beste tilbudene snappet ut av nevene, av en eller annen overivrig besøkende. Ikke skal jeg bli sprunget over, eller dyttet hit og dit. Etter stengetid på dagen i fjor så kunne det meldes i nyhetene, at konsekvensene ble store for mange, og alvorlige sådanne. 

Av alle dager i året, så er nok morgendagen den eneste jeg kommer på, at jeg ikke skal handle. Hverken det ene eller det andre! Jeg skal kose meg hjemme, og så får de kose seg på shopping, de som skal det.

Lykke til :)

#blogg #shopping #handledag #handle #galskap #køer

2 kommentarer

frodith

23.11.2017 kl.16:05

Nei, jeg skal heller ikke stille meg i noen kø..Jeg er på vei gjennom et senter som har åpent i 7-tida..Veien min til T-banen. Jeg får se om det er UTEN kø da, så suser jeg kanskje innom en butikk før jobb. MÅ ikke :-) Heldigvis. Og jeg skal til Sverige i morgen, får se om de har samme galskapen i butikkene der ;-)

Lillja.blogg.no

23.11.2017 kl.16:23

frodith: Hehe, håper du kommer over en godbit eller to :)

Skriv en ny kommentar