hits

Ønsker, og ønsker ikke.

Med begrensede ønsker! Det var vel kanskje et "understatement", for noen har jeg. Det er mye jeg godt kunne hatt eller opplevd, uten at jeg nødvendigvis ønsker meg det, eller ville gjort så mye for at det skulle skje. Med tanke på at alt i utgangspunktet er mulig.

Vi mennesker er veldig forskjellige, og drømmer om så mangt. Kanskje er det slik at det er din hverdag som påvirker dine ønsker og drømmer. Slik er det for meg i alle fall.

Jeg må le litt når noen uttrykker ønske å hoppe i fallskjerm. Ikke kan jeg forstå det, for det er det siste jeg hadde ønsket. JEG - med min høydeskrekk.. I fallskjerm?? Tror ikke det! Slik har jeg det med alt det som kalles ekstremsport, når jeg nå tenker meg om. Strikkhopp, basehopp, balansering på kanten av et stup, svømme med delfiner, i det hele tatt omgås ville dyr (uansett hvor skjønne og "tamme" de er), 

Nei, det kommer nok ikke til å bli bilder av meg hoppende glad, en god meter over Kjæragbolten. Ei heller smilende, så nært kanten som mulig på Preikestolen, mens skjørtene og håret, blåser i et heftig virvar. Ikke skal jeg holde noen eksotiske reptiler, som jeg har blitt påtvunget av iherdige selgere av fotografier, i fremmede himmelstrøk. Forresten så vil det nok heller ikke komme noen bilder av eg der jeg setter utfor en berg- og dalbane heller. Uansett hvor lystig og fantastisk andre måtte mene dette er så forbeholder jeg meg retten til å være en pingle! 

Alt jeg ønsker meg er fred og fordragelighet, 0 drama på uansett hvilket vis. Et harmonisk liv, der alle rundt meg har det bra, også de som er mer perifer.  Et liv der alle har det de har behov for, og litt til.

Så enkelt men også så vanskelig, for slik er ikke livet. Det er alltid noe som kunne vært annerledes men man kan jobbe for at det skal bli slik. Så får man ta til takke med det som er, med vissheten om at det kunne vært verre.

God dag, ønskes dere alle :)

#blogg #ønsker #uoppnåelig #fred #ro #fordragelighet 

4 kommentarer

frodith

28.11.2017 kl.20:18

Jeg er ganske lik deg egentlig, er veldig glad og fornøyd med et stille og rolig liv, med de nære og fine tingene til å være de som lyser opp livet. Det viktigste er at man velger det man SELV liker :-)

Lillja.blogg.no

28.11.2017 kl.21:45

frodith: Så sant. Å være tro mot seg selv, er en del av selve lykken :)

Toril

30.11.2017 kl.12:11

Ser du også er lik meg, og jeg er kjempefornøyd med det jeg har livet. Har alt jeg trenger for å være lykkelig <3 :)

Ønsker deg en kjempefin torsdag :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

30.11.2017 kl.16:47

Toril: Lykkelig er den som vet det <3

Klem

Skriv en ny kommentar