hits

Uken som gikk.

Innholdsrik uke, kan man si at det har vært. Har fått gjort mye av det jeg skulle gjøre, og jaggu har det ikke blitt tid til litt kos også. 

Tirsdag morgen reiste mamma nordover igjen. Som vanlig var jo dette veldig kjedelig. Blir så tomt når man har hatt besøk, og når de drar. Men vi har jo hatt det gøy mens hun var her. Shoppet litt, vært å spist på Indisk restaurant, kost oss og ikke minst har hun hjulpet meg meg noen juleforberedelser og annet forefallende.

Nå er nekene, som vi hvert år kjøper til småfuglene, på plass. Treet ute har fått juleys på, og inne skinner stjernene. Selv noen nisser har funnet veien ned i stua, og ut på tunet. Skåla på bordet er fyllt med klementiner, og det lukter jul. I år (også), har vi laget pakkekalender til hverandre, og det gjenstår noen få pakker men de kommer etterhvert. 

Julegavene er jeg godt igang med. Kan vel si at jeg er så godt som ferdig med det som skal bli i sør, og det i nord gjør jeg ferdig når jeg kommer dit. Har t.o.m fått sendt avgårde det som skulle med posten, så jeg sier meg godt fornøyd med et lite klapp på skuldra. Håper jeg kan få til noen venninnetreff i uka som kommer, slik at jeg får avlevert noen presanger, og får med en god kjas på kjøpet. 

Det er ikke mange julekortene jeg skriver, men noen blir det. De er ferdig skrevet men jeg skal vente litt med å sende de. Syns det er koselig å holde på slike tradisjoner, i disse nett tidene!

Ellers så går ting i sin vante gang her i huset. Har slitt med blodsukkeret, som ENDELIG ser ut til å gå ned. Ting tar tid, og dette er virkelig tidkrevende! Så jeg er glad for at det er fremskritt der. 

Vil ønske dere alle en riktig god helg, og advent! 

#blogg #helg #juleforberedelser #besøk #mamma #pynt

2 kommentarer

Minrefleksjon

01.12.2017 kl.09:25

Ønsker deg en riktig god start på adventstiden. :-)

Lillja.blogg.no

01.12.2017 kl.10:42

Minrefleksjon: Tusen takk, og i lige måte :)

Skriv en ny kommentar