hits

Tusen, tusen takk <3

Kjære lesere! Både dere som er uenige, enige, kommenterer for å forsøke å tirre meg, de jeg kjenner, de jeg ikke kjenner, kverulanter, de som forstår, de som aldri forstår osv i det uendelige - jeg setter pris på hver eneste en av dere (bortsett fra de ufine da)!

Jeg har mine meninger, akkurat som du har dine. Forskjellen på oss, er kanskje at jeg skriver ut mine i det store rommet, som er et sted der alle kan lese om de. Mange ganger til stor jubel, andre ganger til forargelse, som igjen kan føre til direkte hat. Det er greit, og jeg tar høyde for det. 

Det jeg vil frem til er at jeg nok ikke er unik! Selv om vi alle er det på et vis. Mine meninger spriker like mye som dine meninger. Jeg mener hva jeg gjør ut fra min bakgrunn, og det gjør du også. 

Tror du at alle ville vært enig med deg om du sa eller skrev noe i offentligheten? Jeg kan garantere deg at det hadde de ikke. Du ville fått så ørene hadde flagret (for å bruke en av min fars sprengladninger), du hadde blitt dømt nord og ned, ledd av, harselert med - av noen. Mens andre ville takket deg for at du tør å sette ord på ting de ikke vil eller kan, æren for å treffe spikeren på hodet. Det veier opp for alt det negative.

Dette er min hobby. Det å skrive. Det gir meg så utrolig mye, både når det gjelder noe å henge fingrene i, engasjere meg i og ikke minst så får jeg uttrykket mange av mine refleksjoner, mine tvil, det jeg tror på og mine meninger. Jeg har mange ganger skrevet innlegg på bakgrunn av at jeg har ment noe, og jeg har opplevd at jeg underveis har endret meninger. Fordi jeg har lært noe. Noe noen skrev i en kommentar, gav mening og en vinkel jeg før ikke så. Jeg vil faktisk gå så langt som å si at jeg utvikler meg via dette. Jeg får mer støtte enn kritikk, selv om både ris og ros er viktig - og alt like kjærkommet. Jeg elsker debatten!  Den krever noe av meg, jeg må tenke og vurdere. 

Jeg "facer" verden ved å blogge. Til tider er det både kleint og flaut, men likevel verdt det!

Så tusen takk til alle dere, som følger med på mine ytringer. Jeg vil bare, i disse tider da vi skal være ekstra snille, si at jeg setter pris på dere! Hadde det ikke vært for dere, så hadde det vel holdt med en låsbar dagbok i papirform :)

#blogg #ytringer #lesere #følgere #hobby #skriving #media #kommunikasjon

 

 

8 kommentarer

frodith

21.12.2017 kl.11:38

Håper du har fine førjulsdager Lillja :-) Det er koselig å blogge, jeg tror jeg har samme forhold til det som du. :-)

Lillja.blogg.no

21.12.2017 kl.21:28

frodith: Jeg koser meg hjemme i min egen stamme :)

Håper du også har fine og gode dager.
En ting er sikkert! Du er en av de bloggerne som skriver kjempeflotte og reflekterte innlegg, og bloggen din leser jeg hver eneste dag :) Ikke minst skriver du kjempebra!

Jeg tror noen ikke tåler å lese innlegg fra bloggere som skriver samfunnsengasjerte temaer som de brenner for. Dessverre er det noen som tror at innleggene handler om seg selv, og når ett innlegg treffer spikeren på hodet blir de kanskje provoserte. I så fall lurer jeg på hva de tenker når de leser en generell samfunnsdebatt i aviser?

Jeg også elsker å blogge, og jeg skriver om teamer som jeg personlig er opptatt av. Hvis noen tolker innleggene mine til å handle om seg selv får de bare gjøre det. Kommer som deg til å fortsette å skrive ned tankene og meningene mine selv om noen ikke liker det jeg skriver.

Vi som er bloggvennene dine setter kjempestor pris på deg også <3 :)

Ønsker deg og familien din en kjempefin og god jul <3 :)

Purr, purr, og juleklem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

23.12.2017 kl.13:33

Toril sin hverdag med musikken: Tusen takk for det snille du :)

Noen føler seg truffet om det bare er en liten flik de kjenner seg igjen i. Det får bli deres "problem"!

Setter veldig pris på deg, og alle andre lesere <3

Ønsker deg og dine en god lillejulaften. Klem

LISE

22.12.2017 kl.20:37

Jeg synes det er herlig å leste betraktningene dine. Du har så like mine egne tanker om så mangt. Du er så utrolig flink til å sette ord på ting. Jeg ønsker deg en flott og hyggelig jul.

Hilsen Lise

Lillja.blogg.no

23.12.2017 kl.13:34

LISE: Veldig hyggelig å lese dette :)

Takk og riktig God Jul til deg og dine <3

Laila MA - Rundt Ekvator

23.12.2017 kl.16:11

Jeg har lest mange av dine flotte innlegg gjennom året. Stå på videre :-)

God jul!

Lillja.blogg.no

23.12.2017 kl.17:25

Laila MA: Så hyggelig!

Takk, og God Jul til deg og dine :)

Skriv en ny kommentar