hits

Endelig er det verste over..

Misforstå meg rett... Jeg liker julen med god mat, stemning, familien og t.o.m pakker. Jeg har hatt en flott feiring sammen med familien i dag.

Men jeg er mett nå, stappmett på all den julekosen som velter inn over oss fra alle bauger og kanter. Fra mat, presanger, juleønsker, julesanger, outfits til sammenkomster, tvreklamer og sist men ikke minst handelstandens frierier til alt fra de styrtrike, til de lutfattige. 

Siden september har vi vært bombardert med jule greier. Jeg orker ikke høre en julesang til!!

Heldigvis vil det dabbe av nå. Jeg syns det blir for mye og det skaper stress. Jula har blitt en eneste stor kjøpefest. Selvsagt velger vi selv, og jeg blir flinkere for hvert år som går - å ta det litt mer med ro. Men nå er jeg altså mettet for denne gang. 

Det kan bli for mye av det gode, og kanskje spesielt i julen. 

Det er enda noen dager igjen og jeg skal fortsette å kose meg. Men du og du jeg er glad det snart er tilbake til normalen. Med det store januarsalget og slankekurene, som overtar etter julen. Hehe..

Fortsatt God Jul, til dere alle.

#blogg media #mas #jul #overveldende 

4 kommentarer

Victoria Larsen

25.12.2017 kl.10:30

<3

Lillja.blogg.no

25.12.2017 kl.19:31

Victoria Larsen: <3

26.12.2017 kl.21:37

Jeg har ikke hørt noen julesanger i år :)

Har levd litt i egen boble. ^^ Har forsåvidt ikke hørt så mye på julesanger de siste 3 julene... vet ikke hvorfor det ble sånn.. finner mye annet å gjøre.

Et tips hvis man blir lei av alt julestyret, er å heller se på jula som en tid der man kan slappe av og bare nyte live, ferie rett og slett, gjøre noe man ikke har fått tid til ellers. Det trenger ikke være så mye jul rundt det man gjør (hvertfall ikke i romjula).

Mat kan være noe å erstatte den fete julematen med noe vegetarisk som sikkert er litt lettere. Hva med nøttestek istedenfor den fete ribba/pinnekjøttet/kalkun? :)

Lillja.blogg.no

27.12.2017 kl.12:52

Anonym: Jeg slapper av og koser meg stort sett. Blir bare litt overveldet noen ganger :)

Skulle gjerne vært mer I samme boble som deg :)

Skriv en ny kommentar