hits

Ikke de helt store rystelsene.

Jeg kan faktisk ikke uttrykke hvor takknemlig jeg er for akkurat det!! For rystelser har det pinadø vært nok av, mer enn nok.

Vel, jeg kan se tilbake på året 2017, som et helt greit år med naturlige opp- og nedturer. Har flere gode høydepunkt, enn jeg har av de store nedturene. Og når jeg opplever det slik, så kan vel konklusjonen være at året som har gått, går inn i historien som et greit år. Hvor ofte har jeg ikke lengtet etter et slikt år? Mange ganger! Nå fikk jeg det :) Et "pusteromsår", på mange områder.

Årene går, og egentlig er jo innholdet ganske likt. Lykken, gleden, sorgen og menneskene er jo nødvendigvis ikke de samme, men de gir de samme inntrykkene. Selvsagt er det alltid noe som skiller seg ut, noe som betyr noe ekstra og setter varige spor. 

Ofte (altfor ofte) lar man seg rive med og henger seg opp i ting som i bunn og grunn, er av mindre betydning. Noe som synes veldig viktig der og da, men som i ettertid viser seg å ha vært en ubetydelig bagatell. For i akkurat samme tidspunkt var det noe som satte sterkere spor. Så for min del kan jeg si at det hender, jeg kaster bort tiden min på å sysle med ubetydelige bagateller. Men, jeg er klar over det og jobber med det :) Energien min er dyrebar, så jeg tror jeg skal bli flinkere til å legge den på riktig plass. Skal rett og slett bli bedre på å se forbi bagateller.

Det er sunt å rydde litt opp i topplokket. Sortere ut grums slik at man kan forstå både seg selv, og andre litt bedre. Skjønne hvorfor ting blir som de er, og hva man eventuelt kan gjøre med det. Være ærlig mot seg selv.

Jeg vil veldig gjerne være Lillian med alle mine feil og mangler, omgitt av mennesker som setter pris på akkurat det. At jeg er den jeg er. Med det i tankene så er det greit å skjønne at jeg faktisk må stå  opp for meg selv også. Det føler jeg at jeg gjør. Jeg er ikke som et siv i vinden, som bøyer seg etter som hvilken vei det blåser. For meg betyr det at jeg er dårlig på å gjøre halvhjertede ting. Jeg må være overbevisst om alt jeg skal gjøre, ellers blir det ikke bra. Det kan bli halvveis bra, men ikke helt. Så får det bli et av mine gode forsetter for 2018.

Med de ordene ønsker jeg alle sammen et riktig godt nytt år. Takker samtidig for det gamle med alle de menneskene som krysset min vei. Ikke minst så må jeg påpeke at jeg anser meg selv for å være en heldig jente (atter en gang) med en fin familie både i nord og sør, to fantastiske barn, en herlig jente av et lite farmorgull, mange venner og noen få ekstra gode. Ja, jeg er heldig!

Kos dere masse i kveld, måtte 2018 bli et helt fantastisk år for oss alle!

#blogg #nyttår #nyttårforsetter #familie #takknemlig 

 

 

 

4 kommentarer

frodith

31.12.2017 kl.15:22

Ja, det er veldig lett å henge seg opp i bagateller, og la de få ødelegge for en. Og det er jo bare vi selv som kan rydde opp egentlig. Så man må bare sende de videre å sette lyset sitt på andre ting. Gode tin å tenke på når man går inn i det nye året. Ta tak i de gode tingene og gå på :-) Ønsker deg en fin start på det nye året Lillja, sånn som du vil ha det- med hele deg <3

Lillja.blogg.no

01.01.2018 kl.17:58

frodith: Så sant.

Tusen takk <3
Kjempefint innlegg til ettertanke og oppsummering av året 2017!

Du er en kjempeflott bloggvenninne, og du har så kjempeflotte verdier som kommer fram gjennom innleggene dine på bloggen din <3 :) Jeg mener med hånden på hjertet at du er en kjempeflott dame <3 :)

Du nevner det at du vil være deg selv med de feil og mangler som man har. Det er kjempeviktig å stå opp for seg selv. Jeg er sikker på at du greier målene dine for 2018!

Håper av dypeste av mitt hjerte at 2018 blir et kjempefin og godt år for deg <3 :)

Ønsker deg en kjempefin og god nyttårsafen, og et kjempefint og godt nytt år <3 :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

01.01.2018 kl.17:59

Toril sin hverdag med musikken: Tusen takk for virkelig gode ord. Du er en god blogg venninne som alltid er positiv.

Ønsker deg og dine et godt år. Klem

Skriv en ny kommentar