hits

Når formen og humøret, er skikkelig "rævva" - ring en venn!

Vi har alle "våre dager"! Dager vi helst skulle blitt i sengen, under dynen - med hodet og alt. Dager der alt går i sirup, og den minste bevegelsen er en anstrengelse i seg selv. Humøret er ikke dalende, det er på sitt bunn nivå. Usj!

Men fatt håp, for det er enkelte ting som kan bedre den mest bedritne dag. 

1. Hva med å ta deg en lang varm dusj? Jeg føler meg alltid mye bedre etter en dusj. Rene klær, en god tannpuss, litt kremer og en god dæsj parfyme. Ja, selvsagt er dette en del av det daglige stellet men av og til kan man gjøre litt mer ut av det. P.S: Pass på at du ikke bruker alt varmtvannet. Er jo veldig irriterende om varmtvannet er slutt dersom du skulle få vaskeånden over deg, i neste øyeblikk. 

2. Rydd! Få bort alt som øynene dine hviler på i irritasjon, selv om ikke irritasjonen er så sterk, så påvirker den. Irritert på gubben? Sett han i garagen, uthus eller plasser han i hagen for en stund, med påskudd om at han trenger å luftes han og. 

3. Gå deg en tur! Trenger hverken være lang eller tung. En liten tur ut ytterdøren, kan være nok til å heve humøret betraktelig. Gjør døren vid, og porten bred!

4. Ring en venn, om du er skravlesyk. Jeg er sjelden skravlesyk om jeg ikke er på topp, og snakker helst ikke med noen da. Men vi er forskjellige, og jeg vet at noen kan ha nytte av det. 

5. Lag deg noe velsmakende og godt. Kan også kalles trøstespising, men det er ikke det jeg tenker på her. Her er det om å gjøre å nyte det vi har tilgjengelig.

6. Sett på god musikk. Drit i naboene og ha volumet på delirium. Du kan alltids skru ned når politiet kommer på døra. Uskyldig, om enn irriterende for noen. Men kanskje humøret stiger?

7. Dra på shopping. Anbefales kun om du faktisk har penger. Ikke dra med kredittkort/kjøpekort. Det er som å pisse i buksa om vinteren. Det blir varmt og godt et lite minutt, så kommer kulda snikende og humøret daler enda mer, om mulig. 

8. Gled noen! Det er alltid noen du kan glede, enten det er sånn eller slik. Man føler seg mye bedre etterpå. Da har du jo gjort noe fornuftig i all din pine.

Om ingenting av dette hverken frister eller hjelper så har jeg en siste anbefaling til deg. Gjem deg under dyna. Ligg der til du enten sovner, eller kjenner at dette var fryktelig kjedelig. Å ligge der er mest kjedelig av alt, synes nå jeg.

Ha en god dag, med stigende humør!

#blogg #dag #form #humør #humor #tips

10 kommentarer

sisselgu

08.01.2018 kl.09:51

Mange gode tips ,ha en flott dag

Lillja.blogg.no

09.01.2018 kl.06:51

sisselgu: Takk, i lige måte :)

08.01.2018 kl.11:49

Fantastisk:-D Lo godt da jeg leste om å hvor man kan sette mannen. Slike dager kommer alltid en gang i blant! Og det hjelper alltid godt å sette seg selv i arbeid med et eller annet. Å ligge i sengen er ja - først og fremst kjedelig, og hjelper absolutt ingenting. God mandag :-)

Lillja.blogg.no

09.01.2018 kl.06:52

Anonym: Hehe, godt å le litt :)

Fin dag til deg!

Helena Westergren

08.01.2018 kl.12:31

takk for tips!

Lillja.blogg.no

09.01.2018 kl.06:52

Helena Westergren: Versågod :)

Helena Westergren

09.01.2018 kl.04:13

takk for tips :)

Lillja.blogg.no

09.01.2018 kl.06:52

Helena Westergren: Bare hyggelig!
Mange flotte og varierte tips du kommer med :)

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

09.01.2018 kl.21:14

Toril sin hverdag med musikken: Hehe, ja litt gøy :)

Skriv en ny kommentar