hits

Jeg gleder meg så utrolig mye!

Har ikke begynt å regne dager og uker ennå, men det kommer vel snart! Kjenner i alle fall at jeg er helt klar for to uker i Podgora, Kroatia. På tur med min mor, som i dag fyller 70 år, skal vi nok storkose oss der.

10 meter fra stranden er akkurat passelig lengde å gå!

En fin promenade å rusle i, når man har sittet stille litt for lenge.

Delikate rom ser det ut til.

Og! Denne utsikten har vi betalt litt ekstra for. Tenk å sitte der å speide utover med et glass Prosecco? Ai, ai.. Ikke rart jeg gleder meg. Dette blir en jentetur som jeg håper vi får stor glede av, med mange minner.

Har du vært i Kroatia, fortrinnsvis Podgora, og har noe gøy å anbefale? Noe som smaker ekstra godt? En utflukt? Et spesielt sted vi bare må få med oss? Shopping?  Eller kanskje noe vi bør være obs på? 

Bilder lånt fra Apollos sider.

#blogg #reise #tips #jentetur #gleder

6 kommentarer

frodith

11.01.2018 kl.11:01

Så deilig da :-) Jeg har vært i Dubrovnik, det er eneste i Kroatia. Koste meg veldig der altså :-) Skjønner godt du gleder deg :-) ha en fin dag i snøværet :-)

Lillja.blogg.no

11.01.2018 kl.15:50

frodith: Vi tenkte vi skulle ta en tur dit også. De sier det er veldig fint der... Åååå masse å glede seg til :)

Victoria Larsen

11.01.2018 kl.13:16

Wow, skjønner godt du gleder deg!! Ser helt herlig ut :-D

Lillja.blogg.no

11.01.2018 kl.15:50

Victoria Larsen: Ja, ikke sant :)

Trine

11.01.2018 kl.18:50

Jepp, der har æ vært 😊 (som du vet). Podgora e en bitteliten plass, men den har d man træng for avslapping. God mat på alle plassan vi spiste (huske ikke nu ka dem het, men dem lå langs promenaden) kjæmpego mojito på en plass som æ trur heta "banan bar" 🍹 va ikke så mye å finn på i selve Podgora, ant enn soling og spising, nån få butikka va der. Ei helt nyyydeli strand med fantastisk solnedgang. Vi va der bare 3 eller 4 daga, huske ikke helt. Men vi møtte nån andre fra Vardø der og dem hadde vært på utflukt til Dubrovnik og Split trur æ. Har vært i begge de byan å, anbefale gamlebyen i begge 👍 blir sikkert en super tur, skulle GJERNE blitt med 😄 Og dåkker skulle reise i mai? Vi va der på 17. Mai og d va kosli. På den tia av året e d jo uttafor sesong, d e deilig for at d ikke e overfylt med folk, men vi opplevde også at d va endel ting som ikke va åpna for sesong enda. Ønske dåkker riktig god tur!

Lillja.blogg.no

11.01.2018 kl.23:02

Trine: Ja, vi reiser i mai :)

Vi tenkte at vi måtte få med oss noen utflukta. Da får vi sikkert gått litt i butikka. Forstod det sånn at det va flere, litt større bya rundt Podgora, og taxi billig. Så vi finner sikkert noe å oppholde oss med.

Du skulle vært med dit ja!! Det hadde vært gøy :)

Skriv en ny kommentar