hits

Skal vi virkelig betale for dette??

Hva i huleste er det de holder på med? De folkevalgte, med våre skattepenger? Nå opplyses det at, i søkelyset av de siste skandalene, det skal bli en slutt med å servere gratis alkohol!

Javel, på hvilket tidspunkt i historien, har alkoholen vært gratis? Om du får den, så er det likevel noen som betaler for den, og alt annet for den saks skyld! I dette tilfellet så er det du og jeg.

Her skjæres det ned til beinet på offentlige tjenester, mennesker som knapt har våknet opp fra narkosen blir sparket på hode og ræva ut av sykehusene. Medisiner som er tilgjengelig blir vurdert til å koste for meget. Psykiatrien sliter som aldri før. Samtidig går skattetrekk, pålegg og andre avgifter opp. Vi betaler mer, og får mindre.

Så det er min rett til å si at  - JEG IKKE ER INTERESSERT I Å BETALE  FOR HVERKEN ARBEIDERPARTIETS, ELLER NOEN ANDRES PARTI, FOR DERES ALKOHOLKONSUM! Betal det selv for svarte svingende. Eller la det være, det viser seg jo at de kan oppføre seg som like gode apekatter både med og uten alkohol. Så hva er poenget?

Er det rart man mister tilliten til politikerne når de holder på, på dette viset? Det er ikke så veldig rart at folk velger politikken for det er ikke så rent få frynsegoder. Gratis parkering, klær, mat, fame, heder og ære osv. osv. Men nå har de altså slått seg kraftig. Tenk å kutte ut alkoholen?!

Tror virkelig det er på tide, og håper for all del at ALLE partier følger etter her!

#blogg #folkevalgte #politikere #alkohol #goder

14 kommentarer

Metoo

11.01.2018 kl.23:25

Enig! Og de fleste kan vel si seg enig i at alkohol fra første dråpe løsner hemninger og svekker vurderingsevnen videre helt ned på neandertalernivå. Passer seg sjeldent og minst i politikken.

Lillja.blogg.no

11.01.2018 kl.23:26

Metoo: Bortsett fra de som mangler innsikt! Men ja, enig med deg!
Jeg kan bare si som deg. Det hører ingen steder hjemme at de folkevalgte skal leve som grever på goder. En ting er det at de skal ha lønn og annet, men jeg kunne mye heller tenkt meg lunsj på skolene for barna enn at de som har det bra skal få enda mer.

Alt med betaling fra de som betaler skatt.

Lillja.blogg.no

16.01.2018 kl.13:00

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Ja, eller medisiner til de som har nytte av det.

Et helt tullete system dette..
For å si det slik. Min sønn har fått diagnosen Chrons. Jeg kjøpte energidrikkene til han samme dag som han fikk diagnosen. Tok en uke før vedtaket var på plass. Nå må jeg søke om å få de godt over 2000,- tilbake. Hva med de som ikke har i det hele tatt? Dette er bare tull.

Lillja.blogg.no

16.01.2018 kl.13:53

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Det er sykt, faktisk!
Kan ikke annet enn å si meg enig med det.

Lillja.blogg.no

16.01.2018 kl.14:39

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: :)

TERJE

10.03.2018 kl.18:05

Godt skrevet. Enig med deg, men de har enda flere goder enn det du opplyser - dessverre.

Lillja.blogg.no

11.03.2018 kl.14:19

TERJE: Tusen takk :)

Jeg er klar over det. Er en skam at de skal ha det så mye bedre enn alle andre...

Astrid

13.03.2018 kl.09:16

Veldig fint-bra innlegg.

Lillja.blogg.no

13.03.2018 kl.12:13

Astrid: Takk for det :)

rune

13.03.2018 kl.10:37

Hei jeg er helt enig med deg . betaler vi ikke nokk penger til regjeringen som skal forvalte pengene som vi i Norges land bor i med alle avgifter og som såkalte regjeringen skal forvalte så skal vi i tilleg betale alkohol og reiser å partyene som regjeringen sier det er såkalte konferanse ? som er egentlig partyer av fulle politikkere av alkoholer som vi Normen må betale for og maten i kantinen til politikerne er bedre en mange resturanger har til vanlig ! Det er fan meg helt sykt hvordan rgjeringen herjer med folket som er STATEN OG IKKE POLITIKKERNE SOM DE TRUR OG VISER SEG SOM ! Vi er slavene til den Norske regjeringen med andre ord så er det ikke mye som skiller fra diktatur strurt regjering

Lillja.blogg.no

13.03.2018 kl.12:15

rune: Ja, det er helt vilt. Til å bli forbannet av, når man ser hvordan de skjærer ned til beinet på de godene som f.eks helsetilbud, og øker skatter og avgifter. Skatt av skatt osv. Galskap!

Skriv en ny kommentar