hits

Jeg er ganske fornøyd med denne dagen!

For en dag! Rett og slett deilig å komme seg ut forbi husets fire vegger. Hverken regn, snø, holkeføre eller vind stod i veien i dag. Derimot så tittet sola frem flere ganger.

Marvika, i Kristiansand. Vidunderlig vakkert er det der. Vi hadde oss en times gange der blant kaier, små stier og litt asfalt. 

Jeg nyter det å kunne se grønne plener igjen. Dessuten gjør en slik tur godt for både kropp og sjel. Ikke minst så forteller det at våren er i komme. Det kan jeg like!

Varoddbroa, fra en vinkel jeg ikke ser så ofte.

Nesten litt trolsk stemning. Vi så også en sel, som dessverre var litt for kjapp til at jeg klarte å få fotografert den. 

Buster storkosa seg med en tur ut i nye snuseplasser. Han har nok snust på hver eneste ledig sted her hjemme, så dette var nok greit. 

Det kjennes så godt ut å komme inn, og hjem etter en slik tur. Nå står middag på programmet og jeg skal servere røykafisk med poteter og gulrotstuing. Vel, det blir ikke lenge til neste tur! 

Forresten, så glemte jeg jo å sette på meg fitbiten, fordi jeg hadde den på lading. Så der gikk de skrittene i glemmeboken. Trøsten er at kroppen husker de ;)

#blogg #tur #trim #natur #hund

4 kommentarer

ladyaugust

25.01.2018 kl.17:12

Så deilig da :) Her er det ikke akkurat vår, men snøen har smelta, eller mye av den heldigvis for jeg er sååå klar for litt vår nå :) Ha en nydelig kveld <3

Lillja.blogg.no

28.01.2018 kl.14:44

ladyaugust: Ja dette var nydelig dag. Fin søndag til teg <3
Kjempefine bilder, og jeg får jo vårfølelse når jeg ser bildene dine :)

Har selv bare vært på jernbanestasjonen i Kristiansand, for så å gå over på en buss til Mandal.

Se på kjempenydelige Buser da <3 :)

Ønsker deg en kjempefin mandagskveld :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Lillja.blogg.no

29.01.2018 kl.21:37

Toril sin hverdag med musikken: Ååå, da har du ikke sett så mye av den flotte byen da.

Buster er nydelig ja <3

Fiiin kveld til deg :)

Skriv en ny kommentar