hits

For en kamp!

Jeg liker å være der det skjer, og i går så skjedde det i Arendal. Boksing stod på programmet, og her har vi akkurat ankommet arenaen.

Kvelden gikk med til å se de norske bokserne gjøre det bra, før kveldens absolutte høydepunkt entret ringen. Kai Robin Havnå. Han gjør seg klar til å bokse mot Daniel V.

Litt over 2 minutter ut i andre omgang vant han med TKO. For en kamp! Mammen kan slå ifra seg, og jeg synes nesten synd i motstanderen som kastet inn håndkle. Han ble for hard.

Boksemiljøet i Norge er lite, og stemninga steg ikke helt før Havnå kom i ringen. Litt synd for det var mange andre som gjorde virkelig gode kamper. Publikum har noe å lære her. Bare for å nevne det så hadde vi tenkt å male det norske flagg på kinnene, vi hadde t.o.m kjøpt inn farge. Oh lord hvor glad jeg er at vi ikke fikk tid til det, for da hadde vi vært de eneste med krigsmaling i ansiktet. Flaggene hadde jeg i veska, og jeg så bare ett eneste flagg til. Hva er dette for noe? Dette er for dårlig, så her burde alle, som i det minste interesserer seg for denne typen sport, være litt mer på enn av under kampene. 

Men, alt i alt ble det en flott kveld, på min første profesjonelle boksekamp.

#blogg #boksing #idrett #miljø #supportere #publikum #proffboksing 

2 kommentarer

Victoria Larsen

04.02.2018 kl.16:19

Sååå spennende!! :-)

Lillja.blogg.no

04.02.2018 kl.16:35

Victoria Larsen: Det var det virkelig :)

Skriv en ny kommentar