hits

Hadde vært greit å hatt en knapp å trykke på!

Akkurat nå så kjennes livet nokså stressende ut. Jeg kaver, tenker og grubler - uten å egentlig komme i havn med noe å skryte av. Vet hva jeg vil men får det ikke helt til. Ting tar tid, det er greit men likevel ikke min sterkeste side. 

Skal, skal ikke? Fornuftig, eller ikke? Rett eller galt? Vinner jeg, eller taper jeg? Fortid, fremtid, erfaringer. Uh, til å bli gal av!

Jeg er en konsekvens-tenker! En eventuelt-tenker! Enn-hviss-om-tenker!

Noen ganger er det bra, mens andre ganger er det plagsomt. Man skulle kanskje tro at jeg var veldig impulsiv, og det kan jeg godt være - i de små og ubetydelige tingene. Men når jeg skal ta virkelige avgjørelser, så er det en helt annen sak som jeg tenker igjennom både en, to, tre og kanskje fire ganger. En sjelden gang kommer det opp i både fem, seks og syv før jeg er der at jeg kan bestemme meg. Og som nå, utallige!

Hadde vært himla greit å bare hatt en knapp man kunne trykket på, så ville alt løst seg til det beste. Jeg liker ikke de store avgjørelsene, og henger heller med en annens gode forslag. Men slik er jo ikke livet, av og til må man velge selv. 

Det er slett ikke noe negativt det er snakk om, bare en stor avgjørelse som vil rokke om på hverdagslivet. Vel, jeg kan jo se det fra den siden og holde det positivt i det minste :)

Jaja, kabalen går jo alltid opp til slutt. Og for de som ikke har sett så mye til meg i det siste, og heller ikke har hørt så mye fra meg  så dette er årsaken - jeg er *trommevirvel* i tenkeboksen! 

Jeg sier som Tønes "Jeg går å legger meg"! God natt :)

#blogg #tanker #avgjørelser #stress #vurderinger #livet

4 kommentarer

frodith

25.02.2018 kl.10:08

Jeg er også sånn, småting kan jeg ta på sparket, dra på impulsiv tur etc, men litt større ting..skikkelig dårlig, litt for redd for konsekvensene :-o FOR redd.. Ødelegger en del..

Lillja.blogg.no

25.02.2018 kl.12:25

frodith: Huff ja, det gjør det! Men man kjenner jo seg selv til en viss grad i alle fall, så da vet jeg at jeg kommer i mål, en dag :)

Minrefleksjon

26.02.2018 kl.09:38

Tror mange kjenner seg igjen i mye av dette!!

Lillja.blogg.no

26.02.2018 kl.10:37

Minrefleksjon: Vil tro jeg ikke er alene om å ha det slik nei :)

Skriv en ny kommentar