hits

Snørr og tårer renner i strie strømmer, men jeg smiler likevel.

Slik hoppet jeg inn i påsken, på skjærtorsdag! Hodet kjennes ut som om at det er fylt med bomull. Hvem vet, kanskje det er nettopp det det er? Jeg er tett i alle kanaler. Dotter i ørene, kraftig redusert smakssans og en hals som minner om en trang korridor, spekket med piggtråd - som jeg skal smyge meg forbi. Feberen kommer og går, akkurat som den selv vil. Selvsagt gjør den det. Hva annet kan man forvente?

Men vet du noe? Jeg er i godt humør, om enn bleik om nebbet men fattet. Sola skinner, selv om det blåser surt ute. Desto mer setter jeg pris på å kunne sitte inne i en varm stue med en god kopp te med honning i. 

Plutselig kommer et minne smygende. Jeg husker at jeg lå på sykehuset, og var nok på mitt dårligste, da jeg hadde kreft. Den gang da tenkte jeg, "om jeg noen ganger blir frisk og kommer meg ut av denne sykesengen, så skal jeg aldri mer klage over en liten forkjølelse"! I dag var dette minnet litt godt å tenke tilbake på. Jeg vet at det ikke tar måneder og år, før jeg blir frisk. Det tar bare noen få dager, før jeg er tilbake til normalen igjen. I aller verste fall, et par uker. 

Så, med vissheten om det så skal jeg forsøke å ha en så fin dag som mulig. Ønsker deg også en fin dag, og kveld :) Nyt livet!

Har du lyst å lese om de periodene med kreft, så finner du alt her: http://lillja.blogg.no/kreft.html

#blogg #helse #forkjølelse #frisk #syk 

 

6 kommentarer

Jernbanefrua..

29.03.2018 kl.14:31

Uff. Masse god og rask bedring. Håper dagen blir godt selvom :-))

Lillja.blogg.no

29.03.2018 kl.14:33

Jernbanefrua..: Takk, takk. Joda, det blir nok helt greit :)

frodith

29.03.2018 kl.14:45

Jeg har akkurat hatt det samme som deg, en trang hals, et trangt hode og en trang nese. Men humøret har vært på topp. Jeg visste det går fort over, det er vår, det er ikke hjernehinnebetennelse, som jeg har mange ganger (den ikke smittsomme) og som er mye vondere, og jeg har en mor med kreft og vet at DET er ikke småtterier som følger i farvannet av det. Og hun klager lite.. Så jeg klager null og niks, og har til og med vært utadørs og gått tur i dag. OG det var godt :-) Ønsker deg masse god bedring. Jeg visste ikke du har hatt kreft, skal lese om det. Glad du bare er forkjøla <3 Klem

Lillja.blogg.no

29.03.2018 kl.16:49

frodith: Håper du blir helt bra fort <3

kaosverden89

29.03.2018 kl.20:00

Ønsker deg en god bedring å en fin kveld <3

Lillja.blogg.no

29.03.2018 kl.23:56

kaosverden89: Takk. Og god natt til deg <3

Skriv en ny kommentar