hits

Dette huset bærer mange minner..

Mitt hjem fra en svunnen tid. Jeg har vært så heldig å eie dette huset, og heldigvis knipset jeg jo mange bilder mens jeg bodde der. 13 år, faktisk. Det var her mine barn ble tenåringer, voksne og flyttet hjemmefra.

I dag er mye gjort om. Men jeg er sikker på at jeg ville kjent igjen stemningen i huset om jeg gikk inn der.  På mange måter så betyr det mer, enn hvordan det ser ut. Når det er sagt så så det veldig fint ut inni også. Bortsett fra badet som var knøttlite, men dog funksjonelt.

Et vinterbilde som sier mer enn 1000 ord. Det hender jeg har skikkelig hjemlengsel, spesielt til dette huset som var min arena. Den trygge havnen med alle de gode minnene. Jo, jeg trivdes veldig godt der, og hadde det bra. En god epoke! Med det så ligger Bjørnevatn alltid mitt hjerte nærmest, av alle steder jeg har bodd på.

Den epoken er over, og en ny står for døren. Snart inn i leilighet, på et sted jeg aldri har bodd på før. Er veldig spent på om jeg vil trives, både med plassen og huset? Jeg tenker som så at, dersom jeg ikke trives, så flytter jeg på meg igjen. Det er bare statuer som ikke forandrer mening. Men jeg tror vel helst at det skal gå bra, og at jeg igjen klarer å skape et koselig hjem. Både for meg, og for de som kommer innom. 

#blogg #minner #bopel #hus #leilighet #flytte 

 

6 kommentarer

Jernbanefrua..

31.03.2018 kl.14:26

Ser ut som et veldig koselig sted. Der har du forhåpentligvis hatt det fint de årene :-)) Håper dagen din er god. Kos deg med påskeaften :-))

Lillja.blogg.no

31.03.2018 kl.16:59

Jernbanefrua..: Ja, det var veldig koselig der :)

Håper du og har hatt/får en fin dag :)

kaosverden89

31.03.2018 kl.15:19

Håper du vil trives på nytt sted <3

Lillja.blogg.no

31.03.2018 kl.17:00

kaosverden89: Ja, det håper jeg også. Ha en fin kveld <3

maiken

31.03.2018 kl.20:10

Så virkelig idyllisk ut. Og du hadde jo bodd lenge der... Spent på hvordan det blir å flytte. Jeg kunne aldri bo i leilighet igjen. Men jeg synes du har en god tanke med at du flytter om du ikke trives.

Lillja.blogg.no

31.03.2018 kl.20:13

maiken: Jeg tenkte også slik før. Kunne aldri bodd i leilighet. Men tidene endrer seg etterhvert har jeg lært. Nå kunne jeg ikke tenkt meg en enebolig. Denne leiligheten er jo et rekkehus der jeg har to etasjer, ingen over ingen under. Så er kanskje litt mellomting :)

Skriv en ny kommentar