Da var det min tur til å få pakke i posten!

Alltid like spennende å få pakke i posten, selv om du vet hva som kommer. Som de fleste ganger før så visste jeg også hva denne pakken inneholdt, selv om det var noen detaljer jeg var veldig spent på!

For litt siden fikk jeg en henvendelse fra Ida Fjeldbraaten, Kreativ leder & Partner i Fjeldbraaten & Waage, med spørsmål om jeg kunne tenke meg å lese en bok, og gi mine tanker og inntrykk av den.

Normalt sett så ville jeg nok vært tung å be, men denne gangen kunne jeg ikke si nei. Jeg sa ja, vederlagsfritt, og i dag fikk jeg boka i posten. Eller bøkene, siden dette er en trilogi, ba jeg om å få lese alle tre.

Bøkene handler om Norges største overgrepssak og den fronter jeg gjerne. Jeg er mor, og kan ikke tenke meg hva denne moren har hatt i hodet når hun har gjort disse overgrepene mot sine barn! Og med det i tankene skal jeg begynne å lese disse bøkene, og slå et slag for at overgrep ikke skal ties ihjel men tales ihjel.

Når jeg er ferdig å lese så vil jeg fortelle om mine inntrykk, til mine lesere! Jeg vil da ta for meg boken “I et hus i Alvdal”, skrevet av Ann-Britt Hansen, utgitt av Novaforlag.

https://www.facebook.com/lillja.blogg

#blogg #bøker #overgrep #lese #leseglede #anbefaling #novaforlag 

18 kommentarer

Siste innlegg