Hvordan fange en kvinnes vagina, interesse eller hjerte? Og ikke…

Det er like mange ulike veier til en kvinnes vagina, interesse eller hjerte, som det finnes kvinner. Og det finnes like mange menn som måter å forsøke seg på! Men jeg tror jeg godt kan våge meg ut på en påstand om at det finnes endel fellesnevnere for hva kvinner liker og ikke. Selvsagt med slingringsmonn når det gjelder både ønsker og behov! Av den grunnen tar jeg utgangspunkt i meg selv, og så får andre mene det de vil uten at jeg har presset noen inn i mine meninger eller generalisert (for Guds skyld)!

Vær en gentleman – alltid, om du kan og forstår hva det betyr. Dessverre er det altfor mange som ikke forstår det, og de ender gjerne opp som ensomme superegoister, som sitter å jamrer over sin egen begredelige tilværelse! Om du starter din karriere blant kvinner med å oppføre deg lusent, så tro meg – den dagen du møter den kvinnen du virkelig vil ha så skinner dine manglende gentlemans fakter igjennom. Oppfør deg pent mot alle kvinner, lær deg hva respekt er. Og husk, det spiller ingen rolle om rosene er kjøpt på Joker, til en langt rimeligere penge, enn hos en blomsterbutikk med fasjonabel innpakning! 

Prioriter en kvinne foran en kamerat, mor eller noe annet som ikke er av en større vesentlighet en et selskap. Vær klar over at det er mange misunnelige sjeler der ute som ikke takler å se at andre har det bra. De vil gjøre alt for å treffe med sine dårlige argumenter og de gjør det tilslutt. Cluet her er å være trygg på deg selv og stå for det du vil. La deg ikke lure med andre ord!

Lyver du? Javel, men vit at det er deg selv du lyver for, kvinnen avslører deg før eller seinere – og da har du tapt respekten og tilliten. 

Prøv å lytt til hva kvinnen sier istede for å lytte til din egen stemme hele tiden. Det er få ting som er så lite sjarmerende med en mann (og kvinne) som avbryter hele tiden. Og enda verre er det om man ikke husker hva som er sagt dersom en diskusjon er oppe for både andre og tredje gang! 

Har du gjort noe du angrer på? Be om unnskyldning men sørg også for å ikke gjenta samme feilen gang på gang. Om ikke så mister unnskyldningen sin validitet. Streb etter å gjøre det gode! Og ofre deg gjerne av og til. Husk at grobunnen for et forhold legges i begynnelsen. Ingen vil, i det lange løp, ha noen som er tung å be på det meste av ytelser.

Om du fremstiller deg selv som en ensom stakkar – ja, da kan du være sikker på at det er slik du vil ende opp. Det er ingenting som er så lite tiltrekkende som en stakkar av en mann. Trenger du trøst, oppsøk din mor!

Det gjør ingenting om du er høy, lav, tynn, passe eller tykk. Har hår, kort eller langt. Men vit likevel  ta vare på deg selv. Møter du opp til en date uflidd og i joggebukser med både ræv og knær, vel – da utgår du!

Dette er egentlige selvsagte punkter for mange, men dessverre så er det like mange som ikke skjønner noe av verdien i dette. De undrer seg over hvorfor de er single. Og helt ærlig – når de fremdeles er det, langt opp i 40-50 årene, så fremstår mange slik jeg beskriver de. Fingeren i jorda nå!

Om du tar kontakt eller gir oppmerksomhet på andre måter, til en kvinne, og du ikke får ønsket respons med det samme så vit at hun gjerne tester deg for hvor mye hun er verdt å kjempe for. Gir du opp ved første forsøk? Javel, da vet hun hva hun var verdt, og angrer ikke sin manglende interesse!

Om den kontakten du tar er hintet på sex, uansett hvilken sammenheng, så har du allerede da levert inn dine egne kistemål. 

Dette er “turn off” situasjoner for min del. samtidig er det viktig å skrive at jeg ikke forlanger noe mer enn jeg selv kan gi! 

Se heller ikke bort fra at dette kan gjelde andre kvinner også. og ikke bare meg… Og legg gjerne litt humor mellom linjene på dette innlegget 😉

https://www.facebook.com/lillja.blogg

#blogg #kurtise #sjarmør #sjekking #gentleman #mann #gutt #moden #voksen #forhold #ensom #singel

8 kommentarer
  1. Hahaha! Genialt. Er så riktig de punktene du kommer med her. Ser det på så mange av mine single venner at flere av disse tingene er temaer vi har pratet om x) Hahaha

  2. Ingen tvil om at kvinner er vanskelige å oppnå kontakt med for de som ikke følger regler om vanlig høflighet.
   Jeg kan ikke fordra mennesker som tror at de er verdens gave, og de er det mange av.
   Slapp av og finn fotfestet så går det så mye bedre enn ikke?
   Godt skrevet, og ja jeg leser med humoren igjenom linjene og får mange rare bilder i hodet.:)

  3. Det er ingen som er interessert i å fange en 44-årig kvinnes vagina eller hjerte,og særlig ikke vaginaen hennes,da er man jo nekrofil nærmest……

  4. Illuminati: Skal jeg le eller grine?

   Tror jeg bare ler godt og tenker at der har vi et menneske med litt lavere evne til tenkning, og potteringene godt marker i rumpen!

   Ha en fin dag 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg