Vil du kjøpe sex, mister?

  •   

Hello mister, you want som fun? Fucki, fucki? Jentene fra Ghana, som kommer til syne i gatene, etter mørkets frembrudd. Jeg har selvsagt sett de men aldri sett eller hørt at de har gjort noenting for å skaffe seg kunder. Har liksom tenkt at det kunne være noen på spasertur, noen som ventet på noen selv om tanken på prostitusjon har slått meg. 

Det har liksom ikke vært så åpenbart, ikke for meg i allefall. Alle mørkhudede jenter er ikke prostituerte, selv om de er å treffe gatelangs i klær jeg ikke ville gått i, så betyr det ikke at de er horer. Med dette i tankene så har jeg vel heller ikke lagt merke til hvem som er hva, selv om jeg vet at de er der.

Men i går kveld. Så kommer vi gående over torvet, min mor, en kompis og meg. Der møter vi på noen høylydte menn, tydelig på en snurr – i samtale med noen jenter. Den ene jenta går ut av denne gjengen og peiler seg inn mot oss, der hun tilbyr seg til den mannen som var sammen med oss. WTF?

En mann som er sammen med to damer, får tilbud om å kjøpe sex? Jeg trodde virkelig ikke de opererte på en slik måte, og må si jeg ble paff! Dette er jo både støtende og ufint. Hva tenker de når de fremstår slik?

At de selger seg er en ting, og det er sikkert trasige skjebner bak deres historier og . Men å holde på slik er respektløst, og med det mister jeg også litt av respekten for de! 

Er dette en vanlig oppførsel, eller var vi bare ekstremt “uheldig” og tilfeldig i vårt møte med disse? Jeg lurer virkelig på om det har blitt slik, respektløst i såfall!

https://www.facebook.com/lillja.blogg

#blogg #prostitusjon #horer #respektløst #respekt #tilbud #utvikling 

Siste innlegg