En himmelvid forskjell – for få kroner!

Utgangspunktet for forbedring og vedlikehold av terrassen min var type “på høy tid”! Fulle av grønske, slitt beis (som jeg nesten ikke kunne se), og behovet for rens/vedlikehold, lyste mot meg hver gang jeg åpnet verandadøren!

Frem med terasserens og skurekost. Litt av en jobb må jeg si. Det kjennes i ryggen etter å ha ligget på knær som selveste Askepott i flere timer, med skrubben i hånda!

Så, var det bare å vente på at regnet skulle gi seg, og la sola bruke noen dager på å tørke bordene, før ny terrassebeis kunne pensles på. Litt av en forandring? Hehe..

Jeg måtte ha på to strøk, og kunne vel gjerne tatt et tredje og. Men jeg tenker at det kan være greit å friske opp med det tredje strøket til neste vår. 

Nå er det trivelig å være på terrassen. Ting er på stell, og det neste som står for tur nå er å male/beise veggene. Må nok igang med noe rens her og! 

Alt dette kostet vel ca. kr. 600,- Terrassebeis, koster/pensler, skrubb og terrasserens! Det kan man ikke si er en høy pris for å få det så fint som det ble. Men du verden, jeg har holdt på i flere dager og timer, avbrutt av pauser grunnet regn, og koppens skraltende funksjoner. Terrassen er klar for soling, og varme sommerkvelder!

Jeg må si meg fornøyd med dette arbeidet som jeg hadde som mål å bli ferdig med før 17. mai. Noe jeg klarte 🙂

 

https://www.facebook.com/lillja.blogg

#blogg #vedlikehold #terrasse #koselig #arbeid #innsats #fornøyd #diy

  1. Så kjempefint det har blitt! Det er så kjempekoselig å kose opp ute på verandaen. Jeg holder også på pynte litt opp der. Må olje gulvet, for jeg ser plankene er tørre. I tillegg skal vi kjøpe oss nye stoler. Verandaen vår blir jo brukt av kattene til katteveranda, og vi har hønsenetting rundt verandaen vår slik at kattene kan være ute der når været tillater det. Ikke noe er så koselig som å kose seg ute en varm sommerkveld med en god bok 🙂
   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂
   Klem fra Toril

  2. Handler jo om at en lærer litt for hver gang en holder på, og det å finne løsningene er veldig artig å holde på med.
   Samboeren min er en tusen kunstner når det kommer til alt mulig, og jeg har fulgt etter han uansett. Plukket opp, prøvd, feilet, prøvd igjen, og dermed fått det til.
   Handler mye om interessen rett og slett.
   Han kan til og med å tegne… Det har jeg enda ikke klart å lære meg.

  3. Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: Hehe, men det lærer du sikkert 🙂

   Jeg bruker å si at det ikke finnes en ting i verden jeg ikke kan, om jeg måtte! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg