Små, maktsyke “nessekonger/dronninger”!

 •   

Dersom du ikke mener som vi gjør, skriver det vi vil du skal skrive, ytrer deg “riktig”, poster innlegg så sjeldent/ofte som vi vil, ikke er/er medlem av den gruppen i tillegg til vår osv. i det uendelige!

Hva i huleste er dette godt for? Jo, jeg skjønner at en viss moderering må til, men det får nu jaggu være måte på! Eller? Er det virkelig slik at det er greit å drite ut et menneske offentlig? Og gjerne etterfulgt av flere som skal ta den skyldige. De henger seg på og er så hjertens enig. Skam dere, se hva dere egentlig henger dere opp i. Offentlig gapestokk i nye klær som har overtatt for giljotinen på torvet.

Fordi du er admin i en annen gruppe, får du ikke være admin i denne gruppen! Vær vennlig å les reglementet! Man skulle pinadø tro at man gjorde en dødsstraff ved å “Gud forby”, trø feil i mange av de helt unødvendige restriksjonene! Har en kompis som nettopp ble kastet ut av en gruppe der han var administrator, fordi han var administrator i en annen gruppe! Hvilken relevans har det? Interessegrupper lagd av amatører, som oppfører seg som eksperter. Det er min gruppe og jeg gjør som jeg vil, jeg har makten. Forhold deg til det eller forsvinn! 

Det sitter faktisk mennesker og jakter på syndere hver time, i enkelte grupper, og hudfletter en stakkar som kanskje ubevisst har gjort en “feil”.

Du har grupper der overskriften er tilnærmet, “post hva du vil”! De florerer faktisk, men du verden for en vranglære! Post det vi vil ellers er du ute. 

Dette er faen meg mobbing på høyt plan! 

Før i tiden så kalte vi slike som fikk litt makt til å heve seg over andre, ved å oppføre seg som drittsekker, nessekonger/dronninger! Det var som regel mennesker uten noen større betydning enn alle andre. Men p.g.a at de enten hadde penger, egen bedrift, eller på andre måte ble satt litt høyere enn vanlig dødelige så kunne de fritt “herske” i nærmiljøet. De interessegruppene som man ser på bl.a facebook er akkurat det samme, bare i en mer tidsriktig form. Små maktsyke mennesker, som til tider går imot seg selv ved å oppføre seg, slik de med den aktuelle gruppen fordømmer. Det er krangling i flere grupper der de som er der, burde være voksen etter alderen i det minste, men verden er full av idioter! Nå må dere pinadø skjerpe dere!

ALLE vet om noen som har vært borti dette. Stopp galskapen, del dette videre med oppmuntring om å forlate slike grupper! Støtt ikke opp om denne ukulturen!

Mvh. Admin.

Kyss meg der sola aldri skinner!

Lurer på hvor mange grupper jeg nå blir kastet ut av? 

Gi ikke makt til små mennesker som aldri burde hatt makt. Den maktutøvelsen de bruker er mange ganger, intet annet enn misbruk! Det er mennesker av kjøtt og blod de går ut mot.

Og skill her mellom pest og kolera, jeg snakker ikke om det åpenbare men om det sinnsyke!

https://www.facebook.com/lillja.blogg

#blogg #facebook #grupper #tilhørighet #interesser #amatører #mobbing #boikott #gapestokk #idioti #nessekonger #nessedronninger #idioti #makt #maktsyk 

  1. Bah, kunne ikke blitt mer enig! Har en venninne i blogg verdenen. Hun postet ett innlegg i en gruppe og folk gikk bananas. De skrev dødstrusler, voldtektstrusler, og mye annet navnkalling. Likevel ble ingen av de utvist, men hun som postet innlegget. ble utvist.. Det hun gjorde var å linke til bloggen sin, hvor hun var halvnaken.
   Om det ikke er lov å være halvnaken i gruppen, burde det iallefall ikke være lov med trusler og mobbing… jaja

  2. Jeg postet et blogginnlegg som jeg mente var relevant i en sak som ble diskutert i et forum. Jeg ble verbalt lynsjet og ble pepret med stygge kommentarer og hat-meldinger til de grader. Meldte meg ut av det forumet rett etterpå.
   Selv om man gjør en feil, er det klart man skal få beskjed, men det får da være måte på.

  3. Hvordan er det mulig???
   Selv er jeg med på et katteforum for de som er interessert i katter. Det er ikke et rasekattforum, men et forum for alle som har katt! Jeg har mest lyst til å melde meg ut fra den gruppen, men jeg er der fordi jeg velger å støtte de stakkars moderatorene som blir nesten halshugget. Ikke nok med det. Det finnes folk på den facebookgruppen som går rett i strupen på andre gruppemedlemmer hvis de ikke er enige. Som regel er det filleting folk kan gå i strupene til hverandre om. Det kan være noen som søker råd for hva man skal gjøre med et sår på labben på en katt. En slik diskusjonstråd kan utvikle seg til en krigssone med usaklig personangrep på den som begynte tråden! Moderatorene prøver å si fra at: “Nå stopper vi denne diskusjonen”. Folk fortsetter med å halshugge hverandre. Moderatorene prøver igjen å stanse diskusonen, før de til slutt må stoppe den manuelt. Det er daglig å lese på den gruppa, og det er så synd.
   Det som da skjer er at de som mobber, trakasserer og sjikanerer andre får en advarsel, for så bli kastet ut. Dette vet de som krangler og gjør guppemiljøet surt. Siste nytt er nå at de som ikke oppfører seg, blokkerer moderatorene slik at de ikke får til å gi advarsler til dem eller kaste dem ut av gruppa. Moderatorene føler seg maktesløse.
   Heldigvis er moderatorene på gruppa rettferdige, og de slår ned på ufin oppførsel uansett hvem det kommer fra.
   Jeg tror personlig at der er for mange gruppemedlemmer på den gruppen, og de sterke personlighetene vil bli hørt. De vet å rope høyest også. Jeg holder meg langt unna diskusjoner hvor jeg ser at det utvikler seg i gal retning.
   Jeg skjønner bare ikke hvorfor folk skal være så ufine og stygge mot hverandre på en faceboogruppe som man er med i, og en interesse man brenner for!
   Det er skummelt når det sitter maktfolk som moderatorer og som dømmer en på feil grunnlag. De er slett ingen guder. Noen liker å ha makt, og disse maktpersonene bruker gjerne sin posisjon på en feil måte! Dessverre har disse maktpersonene sine støttespillere som ikke har evnen til å innse hvordan de oppfører seg.
   De andre gruppene jeg er med i er kjempekoselige grupper hvor folk er snille og koselige med hverandre.
   Bruk heller tiden din på koselige grupper som gir deg noe, og hvor ytringsfriheten ikke blir kvalt.
   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂
   Bloggklem fra Toril

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg